Case

Karamel Kompagniet

Baggrund om

Siden juni 2021 har Buzzanova med stor succes hjulpet Karamel Kompagniet med deres online marketingsstrategi herunder Paid Social Ads, SoMe Management og Content Production.

Karamel Kompagniet havde et ønske om at øge kendskabet til deres brand i udvalgte målgrupper, styrke deres tilstedeværelse og community digital samt forbedre deres online salg via egen webshop. Med udgangspunkt i strategimøder, skitsering af målgruppe, tone of voice, kreative budskaber og KPIer formede vi en plan for virksomhedens fremtid, der både ville skabe råde tråde igennem kommunikation, men også være omstillingsparat for trends, opdateringer og forandringer i virksomheden selv.

Vi har med ét fælles team og strategi, der driver både sociale kanaler, paid ads, influencers og content produktion alt sammen i flow med hjemmeside, nyhedsbrev og produktsortiment, formået at skabe en klar og målrettet kommunikation, der er indbegrebet af Karamel Kompagniets kerneværdier, samt vækstet deres ROAS (return of advertising spend) fra 4 til 10.

Udfordring
Baggrund om
Karamel Kompagniet ønskede at samle deres kommunikationsstrategi ét sted for at skabe en stærk råd tråd, der kunne øge tilstedeværelse online, salg på webshop og generelt kendskab.
Løsning
Baggrund om
buzzanova udviklede en overordnet strategi, der var i flow med brandets øvrige kanaler og udvikling. Her kombinerede vi SoMe Management, Paid Social Ads, Influencers og content produktion.
Resultat
Baggrund om
På bare fire måneder har vi vækstet salg i webshoppen, optimeret både Instagram og Facebook på reach og engagement samt øget deres nyhedsbrev med over 1500 nye læsere og ROAS fra 4 til 10.

Det siger Karamel Kompagniet selv

Baggrund om
“Vi kontaktede Buzzanova for at høre mere om Paid Social Ads og produktion af content. Vi havde et ønske om at høre, hvad de ville kunne gøre for os og vores virksomhed, når det kom til online tilstedeværelse og salg på webshop. 
 
Buzzanova har været eminente til at skabe en marketingflow, der holder både nye og gamle brugere i hånden helt fra interesse til køb. Ved effektivt at benytte og analysere eksisterende data fra vores nyhedsbrev, annoncer og webshop og med et strategisk take på produktion af kreativer til vores annoncer, har de skabt et mærkbart løft i vores tilstedeværelse på de sociale medier og ikke mindst et stort boost af salg på vores webshop, hvor ROAS er gået fra 4 til 10. Jeg kan stærkt anbefale andre at arbejde med Buzzanova, der både er knivskarpe fagligt, professionelle og altid yder en hurtig service.
– AnnA Knightbridge
CEO & Founder

Udvalgt content fra casen

Se også vores andre cases

Nanna Jørgensen

Skal vi tage en snak?

Nanna Jørgensen

Nanna Jørgensen

Strategic Lead & Partner

Baggrund om
DA