Cases

Baggrund om

Vores arbejde i detaljer

Vi er stolte af vores samarbejder

Baggrund om
 • Nyeste Cases

  Baggrund om

  Coolshop

  Coolshop er en international netbutik, der opereret i 7 lande med produkter indenfor elektronik, spil, legetøj med videre. buzzanova og Coolshop indgik i 2017 det første samarbejde og har kørt kontinuerligt lige siden. Effekten af denne casekampagne har været enestående og resultaterne ligger mange hundrede % over de ambitiøse KPI mål sat af annoncøren samt branchestandarden. Det har været epokegørende, at native ads har kunnet skabe salg til en lavere markedsføringsomkostning end affiliate markedsføring. Casen viser at native ads alene...

  Læs hele casen Lilla pil Created with Sketch.
 • Vi har testet buzzanova og deres performance alene målt på deres evne til at skabe omsætning på videokampagner. Jeg har været særdeles tilfreds med resultatet. Det er således lykkedes os at skabe en rentabel kampagne, selvom vi har købt ind på buzzanovas native ads 3-i-1 produkt. Derudover er nøgletallene for buzzanova særdeles lovende. Således ligger de blandt de bedste medier (blandt flere hundrede), når det kommer til konverteringsrater fra trafik til landingpage til salg.

  Selvom det ikke indgår i min vurdering, er jeg naturligvis klar over den store indirekte afledte effekt (dækning og overvejelse) der ikke kan måles, men som buzzanovas native ads produkt yderligere har genereret.”

  Baggrund om

  Morten Grothe-Kræmmergaard

  Direktør, Salestring ApS/Coolshop

Jakob Kofoed

Skal vi tage en snak?

Jakob Kofoed

Jakob Kofoed

Senior Client Manager

Baggrund om