Cases

Baggrund om

Vores arbejde i detaljer

Vi er stolte af vores samarbejder

Baggrund om
 • Nyeste Cases

  Baggrund om

  Winefamly

  Winefamly havde et ønske om at informere sin målgruppe om attraktive vintilbud til Fars dag samt andre gode vintilbud til særlige lejligheder for eksempel julen. Derfor havde de brug for et kampagnekoncept, der kunne skabe høj brugerinvolvering og dækning i målgruppen. Over tre forskellige kampagneperioder og med forskellige budskaber samt KPI’er, har buzzanova via vores native ads setup hjulpet med netop dette

  Læs hele casen Lilla pil Created with Sketch.
 • Vi har testet buzzanova og deres performance alene målt på deres evne til at skabe omsætning på videokampagner. Jeg har været særdeles tilfreds med resultatet. Det er således lykkedes os at skabe en rentabel kampagne, selvom vi har købt ind på buzzanovas native ads 3-i-1 produkt. Derudover er nøgletallene for buzzanova særdeles lovende. Således ligger de blandt de bedste medier (blandt flere hundrede), når det kommer til konverteringsrater fra trafik til landingpage til salg.

  Selvom det ikke indgår i min vurdering, er jeg naturligvis klar over den store indirekte afledte effekt (dækning og overvejelse) der ikke kan måles, men som buzzanovas native ads produkt yderligere har genereret.”

  Baggrund om

  Morten Grothe-Kræmmergaard

  Direktør, Salestring ApS/Coolshop

Karim Stoumann

Skal vi tage en snak?

Karim Stoumann

Karim Stoumann

CEO & Founder

Baggrund om