Case

Snickers

Baggrund om

Snickers lancerede om sommeren en global kampagne, der byggede videre på det velkendte og populære kampagnebudskab ”You’re not you, when you’re hungry”. I den forbindelse udviklede Snickers et nyt design til deres emballage, der tilknyttede et unikt ord til hver chokoladebar. Ordene var for eksempel ”Irritable” eller ”Grumpy” – og fælles var det, at ordene beskrev den følelse mange får, når de er sultne. Af de nye barer udsprang kampagnekonceptet ”Hunger Apology”, hvor vi via influencers skulle opfordre til at undskylde for vores dårlige humør som følge af sult med en passende bar. Til opgaven castede vi influencere, der ramte målgruppen 25-35 årige, urbane trendsættere. Keywords var engagement og humor.

Casen i korte træk

Udfordring
Baggrund om
Snickers efterspurgte en kampagneløsning, der kunne sprede kampagnebudskabet ”Hunger Apology” ud til deres målgruppe på en engagerende og humoristisk måde. Influencerne skulle ramme bredt i målgruppen, have selvironi og lave skarpt content. Samtidig skulle de have et højt reach, en god efficiency rate og en stærk engagementrate.
Løsning
Baggrund om
Hos buzzanova castede vi et hold af dygtige og relevante influencers sammen med Snickers, der mødte kravene fra den globale virksomhed. Valget faldt på Johanne Mygind (Nutidensmor) & Jesper Søvndal, Daniel Hoffe, Line Hoffmeyer og Jonas Droger, der alle bidrog med deres forskelligheder og styrker til at ramme de ønskede segmenter indenfor målgruppen.
Resultat
Baggrund om
Kampagnen performede samlet set langt over de KPI’er for dækning og engagement, vi satte ved samarbejdets start. Især fremhæves Line Hoffmeyer, der havde en efficiency rate på over 300%. Kampagnen havde høje engagementrates, der især skyldtes influencernes call to actions såsom “del din mandagshistorie” eller “hvem er mest hangry?”.

Udvalgt content fra casen

Se også vores andre cases

Karim Stoumann

Skal vi tage en snak?

Karim Stoumann

Karim Stoumann

CEO & Founder

Baggrund om
DA