Case

Danerolles

Baggrund om

Vi har siden december 2021 stået for at udvikle Danerolles danske SoMe-strategi – herunder SoMe-management, content creation, influencers og Paid Social Ads – hvor vi samlet set har arbejdet på at vækste deres kanaler og udvide kendskabet til Danerolles’ produkter, samt hvor man kan købe dem, og hvad de kan bruges til.

Vi har udformet en målrettet SoMe-strategi med fokus på at skabe værdi i målgruppens hverdag, og opbygge et engageret, kreativt og loyalt community omkring Danerolles’ og deres produkter inden for kategorien af frisk dej.

Udfordring
Baggrund om
Danerolles havde et lavt niveau af aktivitet på deres sociale kanaler, og savnede en lokal, håndgribelig SoMe-strategi og rød tråd i deres kommunikation på Facebook og Instagram.
Deres engagement rate på Instagram var forholdsvis lav for en brand-profil med under 1.000 følgere, og Danerolles oplevede en generel tvivl fra de danske forbrugere, om hvor man kan købe produkterne samt formidling af den potentielle værdi som frisk dej har for målgruppen.
Løsning
Baggrund om
For at udbrede kendskab til Danerolles og deres produkter har vi skabt et relaterbart, relevant, og personligt univers på Danerolles’ Instagram og Facebookside, som skaber værdi for målgruppen i deres hverdag. Den overordnede strategi var at brande Danerolles under konceptet “Nemmebag”, der skaber en rød tråd i Danerolles’ indhold, hvor funktionalitet, convenience og fællesskab er i fokus. Gennem organisk- og betalt content, samt aktivering af influencers har vi skabt et community omkring Danerolles, der hver dag inspirerer målgruppen.
Resultat
Baggrund om
Både Danerolles’ Instagram og Facebookside oplever en høj vækstrate hvad angår engagement fra deres online communities, hvilket vidner om den værdi, profilerne nu giver målgruppen. I løbet af kun tre måneder er både den organiske rækkevidde og antallet af interaktioner vokset omkring 1000%, mens følgertallet er steget med 38% og i øvrigt fortsat er stigende. Danerolles’ målgruppe udviser forhøjet interesse for brandet og dets produkter og deltager aktivt i det online community vi har skabt omkring #Nemmebag, hvor alle på eget initiativ kan deltage ved at poste billeder med deres ‘nemmebagte’ lækkerier med Danerolles.

Udvalgt content fra casen

Se også vores andre cases

Karim Stoumann

Skal vi tage en snak?

Karim Stoumann

Karim Stoumann

CEO & Founder

Baggrund om
DA