Case

Corona

Baggrund om

I sommeren 2019 lancerede Corona og BELONG en kampagne, der havde fokus på urbane sunsets spots i København. Udover forskellige former for outdoor activation såsom events og samplings, ville Corona gerne finde den helt rigtig influencer. Til den opgave castede vi Copenhagen Wilderness, der over en periode på tre måneder skulle bidrage til kampagnens tre forskellige activations; sunset sessions, lifestyle stories og pop-up sunset spots. Copenhagen Wilderness blev valgt af flere årsager, men det var især følgende ting, der gjorde udfaldet. Juila, der står bag Copenhagen Wilderness, bor selv midt i København, og det urbane miljø og historier derfra ville derfor falde naturligt ind i hendes kreative univers. Hendes målgruppe passer desuden til kampagnens, da mange af dem er bosiddende i København og ligger i aldersgruppen 24-35. Til sidst har Juila en unik, visuel stil, der stemte overens med de referencebilleder Belong havde for kampagnens endelige udtryk.

Casen i korte træk

Udfordring
Baggrund om
Corona øl bliver ofte associeret med smukke solnedgange, tropisk klima og lange, hvide sandstrande. Det er derfor ofte en udfordring at trække brandets internationale kampagnebudskaber med over på det danske marked. I Danmark forbinder vi i langt højere grad øl med Kongens Have på en sommerdag, fodboldkampe og grillaftener.
Løsning
Baggrund om
Belong og Corona satte sig for at gøre Corona til en del af det Københavnske bymiljø, og på den måde skabe en helt ny rammefortælling for brandets danske målgruppe. Det i form af outdoor activation, paid activation og influencer marketing. Hos buzzanova bidrog vi med et længere ambassadørsamarbejde med influencer Copenhagen Wilderness.
Resultat
Baggrund om
Matchet mellem Copenhagen Wilderness og Corona viste sig at være spot on i mødet med kampagnens KPI’er. Wilderness leverede troværdigt, personligt og smukt content, der blev postet på egne kanaler samt brugt i kampagnens hub. Performance på de organiske publiceringer var især stærk på eventet Sunset Session, hvor Wilderness havde følgerne med live.

Udvalgt content fra casen

Se også vores andre cases

Nanna Jørgensen

Skal vi tage en snak?

Nanna Jørgensen

Nanna Jørgensen

Strategic Lead & Partner

Baggrund om
DA