Videoproduktion

Baggrund om

Introduktion

Sådan producerer vi

Baggrund om

Videoproduktion er en strategisk form for markedsføring, hvor vi hos buzzanova producerer  modtagerorienteret videocontent, der tager afsæt i de kerneværdier og USP’er du som brand søger at eksponere. Alt sammen med det formål at engagere din målgruppe og skabe vækst til din forretning.

Vi har stor erfaring med at producere videoformater til YouTube, Instagram, Facebook og streamningkanaler såsom Tv2Play. Her på siden kan du blive klogere på vores arbejdsproces, når det kommer til content produktion.

https://buzzanova.com/wp-content/uploads/2021/02/startae-team-7tXA8xwe4W4-unsplash.jpg

Strategi 

Intet værdifuldt samarbejde uden tanke bag. Vi opstarter hos buzzanova altid vores samarbejder med at finde frem til de budskaber, du som kunde, har brug for at eksponere via et givent format.

Vi taler målgrupper, kerneværdier, formater, look&feel, manus og samler det hele i et strategisk oplæg eller storyboard, der for efterfølgende vil danne grundlag for udarbejdelsen af det ønskede content.

https://buzzanova.com/wp-content/uploads/2021/02/video_camera_shoot_production_buzzanova_content.jpg

Produktion

Vores team af tilrettelægger/instruktør, projektleder, fotograf og lydfolk vil på baggrund af den af det aftalte koncept, i form af manus og storyboard, eksekvere selve produktionen.

Her er du som kunde naturligvis inde over hele processen, således at vi sikrer os, at slutresultatet er så tæt på de visioner og budskaber, du og dit brand har brug for.

Hvad kan vi gøre for dig?

Vi laver unikke løsninger indenfor content marketing, der er tilpasset dit brand og mål.

Kontakt os
https://buzzanova.com/wp-content/uploads/2021/02/jakob-owens-HLXAU6LhAcI-unsplash.jpg

Postproduktion

Æstetiske billeder og dygtige folk foran kameraet er essentielt, når man producerer video. Dog er efterredigering af lyd og billede en mindst lige så vigtig del af det færdige resultat. På baggrund af aftalte parametre om æstetik, tempo og overordnede kommunikationsmål, redigerer vi et skarpt, endeligt stykke content.  Således sikrer vi det rette outcome, og at du som kunde er tilfreds.

Den færdige produktion skaleres til de ønskede formater må det være TV, Facebook, Instagram eller andet og kan også tilpasses alt efter lancering og særlig markedsføring.

 

https://buzzanova.com/wp-content/uploads/2021/02/sincerely-media-3KEFp35FVB0-unsplash.jpg

Evaluering 

Vi evaluerer efter endt produktion og vurderer om alle målene i den indledende strategi og kreative brief er opfyldt, samt hvad vi eventuelt kan gøre bedre til næste gang.

Hvis ønsket, kan vi naturligvis være med undervejs ved lancering og distribution af videoen. Såfremt det inkluderer paid media, vil vi løbende optimere på, hvordan videoen klarer sig på kanalerne.

 

Karim Stoumann

Skal vi tage en snak?

Karim Stoumann

Karim Stoumann

CEO & Founder

Baggrund om