Case

HYDRATE

Baggrund om

I samarbejde med ERWactive stod buzzanova for at launche HYDRATE™️ på det danske marked. Et produkt skabt til at bekæmpe dehydrering og medfølgende bivirkninger deraf. Målet var at skabe traction i Danmark for dermed at kunne påbegynde en international launch.

Før og under lanceringen bidrog buzzanova med go-to-market strategi, photoshoots, udvikling af hjemmeside, influencers og paid social ads. Vi udviklede sammen en skarp visuel linje for produktet samt en strategi for hvordan vi med udelukkende digitale værktøjer kunne skabe en adfærdsændring hos den danske befolkning, der førte til at tænke på hydrering på en helt ny måde.

 

Udfordring
Baggrund om
HYDRATE herunder ERWactive kom til buzzanova med et ønske om at skabe traction på det danske marked. Produktet havde været mange år undervejs og de manglede en skarp marketingstrategi, der kunne sende produktet ud i hænderne på forbrugeren.
Løsning
Baggrund om
Løsningen blev en digital, visuel strategi udviklet og lanceret af buzzanova. Vi bidrog med alt var prisstrategi, hjemmesideudvikling og content creation. Dette med et mål om at få forbrugeren til at prøve produktet første gang for derefter at blive abonnent.
Resultat
Baggrund om
HYDRATE oplevede under lanceringen en kraftig vækst i salg på det danske marked. Kampagnen opnåede en samlet ROAS på 4,2. Samtidig blev der skabt tre gennemarbejdede ejede kanaler herunder Instagram, Facebook og website, der fungerede som landingpage for al annoncering.

Udvalgt content fra casen

Se også vores andre cases

Karim Stoumann

Skal vi tage en snak?

Karim Stoumann

Karim Stoumann

CEO & Founder

Baggrund om
DA