SoMe Management

Baggrund om

Overlad SoMe til os

Knivskarp håndtering af Jeres sociale kanaler

Baggrund om

Hos buzzanova har vi et internt team af erfarne og dygtige SoMe væsner, der både lægger strategi, producerer, publicerer og annoncerer (paid) socialt indhold. Det giver os mulighed for at hjælpe både nuværende og nye kunder med at håndtere deres sociale kanaler. Vi har altid som mål at skabe kanaler, der er i tråd med brandets kerneværdier, om som har en særlig værdi for følgerne.

Med håndtering af dine kanaler, giver vi dig mulighed for at spare dyrebar tid i hverdagen. Vi bidrager med kreativitet og struktur, så dine kanaler kan vokse. Vi sikrer fuld transparens, så du helt trygt kan følge med i udviklingen og ikke mindst hjælper vi til, at vi når vores target om det er branding/awareness eller mere taktiske konverteringer der er målet.

https://buzzanova.com/wp-content/uploads/2020/06/patrick-perkins-strategi-buzzanova-unsplash.jpg

Målrettet strategi

Gennem en målrettet strategi sørger vi for, at jeres sociale kanaler når konkrete målsætninger på kampagneniveau, eller som der er i tråd med Jeres mission som virksomhed. Strategien bliver lagt på baggrund af indledende møder, hvor vi finder frem til de budskaber, du og dit brand har gerne vil fortælle.

Vi rapporterer løbende tilbage til jer både på paid og organisk content, så vi sikrer en professionel evaluering af de aftalte KPIér. I får en fast, personlig kontaktperson, som løbende vil sørge for at matche jeres behov.

https://buzzanova.com/wp-content/uploads/2021/02/content_creation_digital_buzzanova.jpg

Produktion af content

Vi producerer content i form af billeder, tekst og video hvor formen passer til budskabet. Dermed skaber vi en gennemarbejdet, visuel identitet til jeres virksomhed.

Vi sørger for at skabe en rød tråd på tværs af alle jeres kanaler, som sikrer, at jeres virksomhed har en stærk identitet også på sociale kanaler.

 

https://buzzanova.com/wp-content/uploads/2020/09/morgenmad-signe-bay-buzzanova.jpg

Kombiner med influencersamarbejde

Management af dine sociale kanaler kan med fordel kombineres med et influencer samarbejder. Influenterne skaber unikt og personligt content med produktet, som vi efterfølgende kan bruge på på pågældende sociale kanal. På den måde kan vi aktivere det content, influenterne skaber i kombination med det indhold, vi selv kreerer og sikre gennemarbejdede, visuelle kanaler med stor diversitet i historierne.

Et samarbejde med produktion af content hos buzzanova i kombination med produktion hos influenterne kan sikre en helstøbt aktivering af dit univers og skabe en unik, organisk dækning over en bred målgruppe.

https://buzzanova.com/wp-content/uploads/2021/02/somemanagement_buzzanova_computer_contentmarketing_feed_instagram.jpg

Paid Social Ads

Vi bakker udvalgte udgivelser op eller kreerer nyt content med paid advertising for enten at sikre en endnu større dækning og for at skabe awareness eller hjælper taktiske budskaber til at forfølge jeres konverteringsmål.

Vi optimerer på annonceringen på Paid Social Ads herunder Instagram, Facebook, Youtube og Linkedin løbende og sikrer dermed at I får mest værdi for jeres annoncebudget.

Jeres succes, er vores succes.

Mira Hitt

Skal vi tage en snak?

Mira Hitt

Mira Hitt

Creative Project Manager

Baggrund om