SoMe Management

Baggrund om

Knivskarp håndtering af Jeres sociale kanaler

Hos buzzanova har vi et internt team af erfarne og dygtige SoMe væsner, der står for dit brands sociale medier fra a-å. Vi har altid som mål at skabe kanaler, der er i tråd med brandets kerneværdier, og som har en særlig værdi for følgerne.

Spar dyrebar tid ved at lade os stå for al håndtering af dine sociale kanaler. Vi bidrager med kreativitet og struktur, så dine kanaler kan vokse, og samtidig sørger vi for at pleje dit online community med daglig interaktion. 

Vi sikrer fuld transparens, så du trygt kan følge med i udviklingen af dine kanaler, og lade dig iagttage vores arbejde med dit brand i det evigt foranderlige landskab af SoMe tendenser

https://buzzanova.com/wp-content/uploads/2020/06/patrick-perkins-strategi-buzzanova-unsplash.jpg

Målrettet strategi

Gennem en målrettet strategi sørger vi for, at dine sociale kanaler når de ønskede konkrete målsætninger. Strategien bliver lagt på baggrund af indledende møder, hvor vi sammen finder frem til de budskaber, du og dit brand vil fortælle.

Du vil løbende modtage afrapportering fra aktiviteterne på dine sociale kanaler, så vi sikrer en effektiv evaluering af de aftalte KPIér. Du får en fast, personlig kontaktperson, da en tæt relation til dig sikrer tryghed samt hurtig og klar kommunikation, så vi kan agere agilt i et digitalt landskab.

https://buzzanova.com/wp-content/uploads/2022/04/DSC03724-4-1024x518.jpg

Produktion af content

Vi producerer content i form af billeder, tekst og video hvor formen passer til budskabet. Dermed skaber vi en gennemarbejdet, visuel identitet til dit brand.

Vi sørger for at skabe en rød tråd på tværs af alle brandets kanaler, som positionerer dit brand med en stærk identitet på sociale kanal

 

https://buzzanova.com/wp-content/uploads/2020/09/morgenmad-signe-bay-buzzanova.jpg

Kombiner med content creators

Management af dine sociale kanaler kan med fordel kombineres med aktivering af content creators. Creators, også bedre kendt som influencers, skaber unikt og personligt content med dit produkt, som vi efterfølgende kan bruge på pågældende sociale kanal. På den måde kan vi aktivere det content, som content creator skaber i kombination med det indhold, vi selv kreerer og sikre gennemarbejdede, visuelle kanaler med stor diversitet i historierne fra et mix af troværdige afsender.

Et samarbejde med produktion af content hos buzzanova i kombination med produktion hos content creators sikrer en helstøbt aktivering og omtale af dit univers og skaber en unik, organisk dækning over en bred målgruppe.

https://buzzanova.com/wp-content/uploads/2022/04/DSC03675-2-1024x683.jpg

Paid Social Ads

Som en forlængelse af styringen med dit brands sociale medier tilbyder vi at bakke udvalgt organisk content op med annoncering via Paid Social Ads. Således kan vi sikre en større rækkevidde hos den ønskede målgruppe med din kanal som afsender som en medvirkende faktor til at opnå målsætninger om eksponeringer, branding, vækst af følgere etc.

Vi aktiverer både annoncering på dine eksisterende sociale medier og har mulighed for at oprette særskilte kampagnespor på både Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube, Snapchat og TikTok.

Vores interne team af Paid specialister er klar til at bistå med det strategiske setup og optimerer løbende annonceringen, så dit brand får mest værdi for annoncebudgettet.

Din succes, er vores succes.

DA