Paid social ads

Baggrund om

Lad os konvertere

Databaseret og kreativ tilgang til annoncering

Baggrund om

Vi tror på, at en kombination af det rigtige content, engagerende, organisk trafik og strategisk paid social ads på FACEBOOK, INSTAGRAM, YOUTUBE, LINKEDIN ETC. gør det muligt at opnå den målsætning, du måtte have for dig og dit brand.

Vi skaber merværdi for vores kunder indenfor de mere taktisk budskaber, såsom at skaffe nye leads, få sign ups til nyhedsbreve eller genere direkte salg på feks. en webshop. Vi tager os af hele kunderejsen, og skaber det mest effektive flow mellem nyhedsbreve, website, sociale kanaler og annoncer – alt sammen i et retargeting loop, hvor vi konstant lærer brandets målgruppe bedre at kende og optimerer ud fra det.

https://buzzanova.com/wp-content/uploads/2021/07/scott-graham-5fNmWej4tAA-unsplash.jpg

Databaseret udgangspunkt

En grundig analyse af Jeres brands kanaler skal danne grundlaget for en stærk strategi. Analysen giver os både mulighed for at lære mere om, hvilket kreativt og visuelt univers, vi befinder os i, men kan også samtidig give os en dataindsigt, der fra start tillader os at kunne målrette strategien til de mennesker i din målgruppe, der har størst sandsynlighed for at konvertere. Den data henter vi blandt andet fra e-com lister, nyhedsbrevslister eller via pixels. Således kan vi fra begyndelsen bruge Facebook kunstige intelligens til at skabe look alike målgrupper.
https://buzzanova.com/wp-content/uploads/2021/07/joshua-earle-87JyMb9ZfU-unsplash.jpg

Målsætninger

Ud for grundige, indledende snakke og analyser finder vi sammen frem til hvilke målsætninger, vi  skal arbejde for at opnå. Vi arbejder ofte med en kombination af bløde og hårde KPI’er. Det kunne for eksempel være kendskab og time spent kombineret med direkte salg og sign ups. Ved at sætte mål fra start sikrer vi et succesfuldt og tilfredstillende samarbejde, hvor vi fra opsætningen af annoncerne er klare på i hvilken retning vi skal optimere.

Vil du vide mere om influencers?

Vi samarbejder med Danmarks stærkeste influenter, der rammer en købestærk målgruppe.

Læs mere
https://buzzanova.com/wp-content/uploads/2021/07/diego-ph-fIq0tET6llw-unsplash.jpg

Engagerende kreativer

Som led i et samarbejde med buzzanova bliver der koblet et team på af dygtige skribenter og content udviklere på, der står i spidsen for at skabe annoncer, der har det størst mulige potentiale til at nå bredt ud, engagere og skabe konverteringer. Vi udarbejder som standard en række forskellige kreativer og tekster, således vi undevejs kan optimere efter hvilke af vores annoncer, der skaber de bedste resultater. Annoncerne bliver altid godkendt af Jer før de går live, så I altid er trygge ved hvilke budskaber, billeder og videoer der udkommer fra Jeres kanaler.
https://buzzanova.com/wp-content/uploads/2021/07/isaac-smith-6EnTPvPPL6I-unsplash.jpg

Løbende optimering og afrapportering

Vi har hele tiden øjnene på Jeres annoncer og budgetter, så vi sikrer, at I får mest mulig værdi for pengene. Vi optimerer ud fra både kreativer og dataparametre såsom reach, CTR og afspilninger, alt sammen med vores i forvejen aftalte målsætninger for øje. Optimering er vores stærkeste værktøj, når det kommer til at få mest muligt ud af Jeres annoncekroner. Alt efter behov laver vi løbende samlede afrapporteringer, som kan bruges til at analysere og vurdere det videre forløb og samarbejde.
Nanna Jørgensen

Skal vi tage en snak?

Nanna Jørgensen

Nanna Jørgensen

Strategic Lead & Ass. Partner

Baggrund om