Paid Social Ads

Baggrund om

Databaseret og kreativ tilgang til annoncering

Som de content nørder vi er, går vi meget op i at skabe hensigtsmæssigt annonceindhold, som vi løbende optimerer ud fra den værdifulde data som Paid Social Ads fodrer os med..

Vi tror på, at en kombination af det rigtige content og strategiske Paid Social Ads på feks. Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn, TikTok etc. muliggør at opnå dit brands målsætning.

Uanset om du ønsker flere sign ups på dit nyhedsbrev fra Facebook, at køre trafikdrevne brandingkampagner på Instagram, eller et niche B2B kampagnespor på LinkedIn, så tager vi os af hele den digitale kunderejse og sikrer et effektivt flow mellem nyhedsbreve, website, sociale kanaler og annoncer – alt sammen i et retargeting loop, hvor vi konstant lærer målgruppen bedre at kende og optimerer ud fra dette kendskab.

 

https://buzzanova.com/wp-content/uploads/2021/07/scott-graham-5fNmWej4tAA-unsplash.jpg

Databaseret udgangspunkt

En grundig analyse af dit brands platforme skal danne grundlaget for en stærk strategi. Analysen giver os både mulighed for at lære mere om, hvilket kreativt og visuelt univers, vi befinder os i, men giver samtidig en dataindsigt, der fra start tillader os at kunne målrette strategien til de mennesker i din målgruppe, der har størst sandsynlighed for at konvertere. Den data henter vi blandt andet fra e-com lister, nyhedsbrevslister eller via pixels. Således kan vi fra begyndelsen bruge sociale mediers kunstige intelligens til at skabe lookalike målgrupper.
https://buzzanova.com/wp-content/uploads/2021/07/joshua-earle-87JyMb9ZfU-unsplash.jpg

Målsætninger

Ud fra grundige, indledende snakke og analyser finder vi sammen frem til hvilke målsætninger, vi skal arbejde for at opnå. Vi arbejder ofte med en kombination af bløde og hårde KPI’er, hvilket  for eksempel kan være kendskab og time spent kombineret med salg og sign ups. Ved at sætte mål fra start sikrer vi et succesfuldt og tilfredsstillende samarbejde, hvor vi fra opsætningen af annoncerne er klare på hvilken retning vi skal optimere i.

Vil du vide mere om influencers?

Vi samarbejder med Danmarks stærkeste influenter, der rammer en købestærk målgruppe.

Læs mere
https://buzzanova.com/wp-content/uploads/2022/04/DSC03724-5-1024x518.jpg

Engagerende kreativer

Som led i et samarbejde med buzzanova bliver der koblet et team på af dygtige skribenter og content udviklere, der står i spidsen for at skabe annoncer, der har det størst mulige potentiale til at nå bredt ud, engagere og skabe konverteringer ud din specifikke målsætning. Vi udarbejder som standard en række forskellige kreativer og tekster, således vi undervejs kan optimere efter hvilke af vores annoncer, der skaber de bedste resultater. Annoncerne bliver altid godkendt af dig før de går live, så du altid er tryg ved hvilke budskaber, billeder og videoer, der udkommer fra Jeres kanaler.
https://buzzanova.com/wp-content/uploads/2022/04/DSC03675-2-1024x683.jpg

Løbende optimering og afrapportering

Vi har hele tiden øjnene på dine annoncer og budgetter, så vi sikrer, at dit brand får mest mulig værdi for pengene. Vi optimerer budskaber, tekster og kreativer ud fra dataparametre såsom leadpris, CTR og afspilninger – alt sammen med vores i forvejen aftalte målsætninger for øje. Optimering er vores stærkeste værktøj, når det kommer til at få mest muligt ud af dine annoncekroner. Alt efter behov laver vi løbende samlede afrapporteringer, som kan bruges til at analysere og vurdere det videre forløb og samarbejde.
DA