Case

Fisherman’s Friend

Baggrund om

Fisherman’s Friend kom til Buzzanova med et ønske om at positionere deres digitale kommunikation over for en yngre målgruppe, nærmere bestemt 18-30 årige. Dette på både Instagram, Tiktok, Facebook og i paid ads. 

Med et særligt fokus på målgruppens virkelighed, verdenssyn og interessefelt har vi siden marts 2023 skabt et strømlinet, kreativt og målgruppe bevidst contentunivers, der har Fisherman’s saltede humor og klare visuelle stil som gennemgående tråd. Dette under overskrifterne, Be Strong og Be Present, der er viderefortolkninger af Fisherman’s Friends internationale, kommunikative linje. 

Vi har med udgangspunkt en klar strategi stået for både content produktion, paid ads, SoMe handling, brand activation og Influencer Marketing. Dette med et mål at øge brandkendskabet i målgruppen i deres årlige Odyssey rapport samt opbygge sunde og engagementsfulde, ejede SoMe kanaler.

 

Udfordring
Baggrund om
Fisherman's Friend er i dag et verdensberømt brand. der startede i Fleetwood, som er en lille kystby i det nordvestlige England i 1865. At repositionere Fisherman’s Friend i Danmark overfor målgruppen af 18-30 årige ved at bruge de kanaler og platforme hvor de unge typisk befinder sig, eksempelvis Instagram, Facebook & TikTok.
Løsning
Baggrund om
At tage bestik af målgruppens virkelighed ved at sikre relevans i alt udgivet indhold. At opbygge et organisk engagement på sociale kanaler, og ændre fokus fra engagement til reach i paid social ads. At øge frekvens i udgivelser, introducere meget mere video og mennesker i indholdet.
Resultat
Baggrund om
Der er skabt et strømlinet og målgruppe bevidst digitalt univers samt sikret stærke resultater. Vi har har til stede ved flere events, hvor vi har udnyttet “Seen by few, viewed by many” princippet. Organisk engagement rate er fordoblet til nuværende 3,6%. CPM på 11kr i gnm. Fra 3,7 til 37,5% video i feed og 80% mennesker i indhold.

Udvalgt content fra casen

Se også vores andre cases

Karim Stoumann

Skal vi tage en snak?

Karim Stoumann

Karim Stoumann

CEO & Founder

Baggrund om
DA