Case

Sto Danmark

Baggrund om

I 2016 vandt Lise og Michael TV2-programmet ”Nybyggerne” og med sejren et helt hus i Farum. Tre år senere besluttede parret sig for at sælge deres hus for at forfølge drømmen om at bygge noget helt fra bunden. Det startede med en grund i Rold Skov og endte med et af buzzanovas mest succesfulde samarbejder med den internationale virksomhed Sto. Som fast samarbejdspartner har Sto de seneste år været en fast del af Lise og Michaels content, fordi deres produkter; tegl, gulve og maling, er så stor en del af byggeprocessen. Husprojektet har haft enorm interesse hos Lise og Michaels meget engagerende følgere, og samtlige kommercielle publiceringer har derfor haft et enormt reach og generel interesse.

Casen i korte træk

Udfordring
Baggrund om
Sto Danmark er som udgangspunkt en virksomhed, der henvender sig til fagfolk og virksomheder. I 2019 skulle en del af markedsføringsbudgettet allokeres til at ramme privatforbrugeren samt få mere gang i deres sociale kanaler. Dette krævede en længerevarende strategisk proces, hvor der skulle tages højde for forhold som udbud af varer, koncept og timing.
Løsning
Baggrund om
Løsningen blev et ambassadørsamarbejde med Lise og Michael, der netop stod og skulle i gang med byggeriet af deres drømmehus, og på den måde kunne vi tage udgangspunkt i en aktuel situation hos influenceren, der har gjort samarbejdet enormt troværdigt og vedkommende for følgerne. Sideløbende optog TV2 et helt nyt program om parret og huset
Resultat
Baggrund om
Samarbejdet og byggeriet er stadig i gang. Men i kraft af, at vi har kvartalsvis evaluering, har vi kunnet tegne et stærkt billede af kampagnens performance. I grove træk har vi set det højeste antal eksponeringer og engagement rate på et kommercielt arbejde nogensinde. Sto har oplevet en vækst i forespørgsler, og til slut har de vækstet på deres sociale kanaler.

Udvalgte billeder fra casen

Se også vores andre cases

Nanna Jørgensen

Skal vi tage en snak?

Nanna Jørgensen

Nanna Jørgensen

Agent & Creative Lead

Baggrund om