Case

Sto Danmark

Baggrund om

Vores samarbejde med Sto Danmark, startede tilbage i 2019, hvor influenterne Lise og Michael påbegyndte et stort husprojekt i Rold Skov. Vi indgik et strategisk samarbejde med Sto, hvor de i løbet af de næste 2 år blev en fast del af Lise og Michaels content med eksponering af deres produkter inden for facebeklædning, gulve og maling. Senere samme år udbyggede vi antallet influentsamarbejder med blandt andre Copenhagen Wilderness, Mernee og Atvaranagonsfru, hvor vi fik skabt en stærk billedebank, der især blev brugt i annoncering til privatforbrugeren.

I 2020 udvidede vi samarbejdet med Sto Danmark til også at omhandle strategi, håndtering og produktion af deres tilstedeværelse på Facebook. Hvor vi hos influenterne havde arbejdet med privatforbrugeren som målgruppe, skulle vi nu via Facebook ramme b2b segmentet af bygherrer og entreprenører, der er Sto’s primære målgruppe. Ved at fokusere på kvalitet, ekspertise og omsorgsfuldt byggeri har vi skabt et community, der fortæller stærke historier og øger kendskabet til Sto. Buzzanova står både for strategi, produktion af content herunder video samt betalt annoncering. På Facebooksiden sørger vi løbende for at bruge det content, vi laver sammen med influenterne for at skabe diversitet i den visuelle line. På den måde skabes en unik synergi mellem vores forskellige services.

Casen i korte træk

Udfordring
Baggrund om
Sto Danmarks primære målgruppe er et b2b segment af bygherrer og entreprenører. Den målgruppe er også tilstede på sociale medier, og derfor skulle Sto opstarte deres annoncering her med en stærk strategi for øje. Samtidig havde Sto et ønske om at udvide deres markedsførings-strategi til privatforbrugeren via influenter.
Løsning
Baggrund om
buzzanova har via workshops og strategiudvikling skabt et univers på Facebook, der har den rette målgruppe og visuelle identitet for øje. Her håndterer vi både produktion, publicering og annoncering. Derudover har vi siden 2019 hjulpet Sto med at rykke ind på det private marked via influentsamarbejder hos relevante og dygtige danske influenter.
Resultat
Baggrund om
Facebooksiden oplever en stødt vækst og reach og engagement, og vi rammer med vores budskaber en relevant b2b målgruppe. Universet udvikler sig fortsat med nye formater såsom videoproduktion. Influentsamarbejderne har bidraget med trafik til Instagramsiden, opbygning af en billedebank til annoncering og stigning i efterspørgsel fra privatforbrugeren.

Udvalgt content fra casen

Se også vores andre cases

Nanna Jørgensen

Skal vi tage en snak?

Nanna Jørgensen

Nanna Jørgensen

Strategic Lead & Partner

Baggrund om
DA