Case

NYX

Baggrund om

I samarbejde med brand activation bureauet we are hero, stod buzzanova og instruktør Jennifer Tonndorff for koncept, tilrettelæggelse og produktion af 5 korte film for L’Oréal, NYX og LGBT+ med afsæt i budskabet; “Proud allies for all”. Filmene blev produceret til Instagram og TikTok og var del af en større kampagneindsats op til Copenhagen Pride 2022.

 

Udfordring
Baggrund om
Hvordan hylder vi diversitet, kærlighed og ligestilling i et ærligt og kærligt format, der kan skabe kendskab i og udenfor miljøet på NYX's Professional makeup SoMe kanaler, og som besvarede spørgsmål som
- Hvad betyder selvudfoldelse for dig?
- Hvorfor er det vigtigt at udtrykke sig?
-Er det vigtigt at have allierede?
Løsning
Baggrund om
Løsning blev en serie af SoMe versionerede film, der med et stærkt cast indenfor miljøet, blandede interview med arkivmateriale fra castets liv i form af stories&reels fra Instagram i et "The Kardashians" møder Miami Vice 2022 format. Skarpt, præcist og ærligt.
Resultat
Baggrund om
Resultatet er i skrivende stund over 1 mio. visninger på TikTok og Instagram på bare 3 uger fra delvist paid og organisk trafik. Videoerne var bidragende til en stærk, bred indsats for både NYX og LGBT+ under Copenhagen Pride 2022.

Udvalgt content fra casen

Se også vores andre cases

Karim Stoumann

Skal vi tage en snak?

Karim Stoumann

Karim Stoumann

CEO & Founder

Baggrund om
DA