Case

Fisherman’s Friend

Baggrund om

Mission:
Fisherman’s Friend havde et ønske om at positionere deres digitale kommunikation på TikTok og Meta til unge mellem 18 til 35-årige via en organisk og paid social indsats. Fisherman’s Friend ønskede en cross-platform contentstrategi, som i højere grad skulle afspejle de unges virkelighed, verdenssyn og interesser. Derfor har vi, siden april 2023, skabt et strategisk og kreativt contentunivers, der har Fisherman’s stærke humor og klare visuelle identitet som gennemgående tråd.

Content strategi og paid social:
Med udgangspunkt i klare målgruppeindsigter og en overordnet brandstrategi har vi derfor stået for daglig contentproduktion, community management, paid social på Meta og TikTok, influencer marketing – samt brand activation.

Brand activation: Fisherman’s Friend Vinterbadeklub:
På baggrund af social media trends og målgruppeadfærd, skabe vi i efteråret 2023 en Vinterbadeklub for de 18 til 35-årige i København og Århus. Vi ønskede en tættere kontakt med målgruppen, og samtidig havde vi et ønske om at løse et problem for dem. Gennem analyser af målgruppen på sociale medier identificerede vi et problem: Årelange ventelister for unge, som ønskede at blive en del af en vinterbadeklub.

Derfor skabte vi en lang række brandede events i 2023 og 2024 med både saunagus, vinterbadning og fællesskab. Resultatet af indsatsen i 23/24 kan ses herunder.

Challenge
Baggrund om
Fisherman's Friend er et globalt brand med hovedsæde i England, og deres produkter sælges i over 100 lande. I Danmark ønskede Fisherman’s Friend at repositionere sig overfor de 18 til 35-årige ved at øge deres tilstedeværelse og indsats på Meta og TikTok, for at blive mere top-of-mind hos målgruppen.
Solution
Baggrund om
Vi udviklede derfor en cross-platform content strategi, som går tættere på målgruppen og deres virkelighed. Derfor står vi i dag for løbende content produktion, paid social, kanalhåndtering, community management og brand activations. Indsatsen har især fokus på brand-og community building.
Result
Baggrund om
Siden vi overtog Fisherman’s sociale kanaler i april 2023, både organisk og paid social, har vi har haft +17 mio impressions på Meta og +11 mio på TikTok, +70.000 engagements på tværs af platforme og har øget antallet af følgere på Instagram med 285% på 12 måneder, samt udvidet Fisherman’s univers med brand activations i form af en vinterbadeklub for unge.

Selected content from the case

Other cases

Karim Stoumann

Ska vi ta en pratstund?

Karim Stoumann

Karim Stoumann

CEO & Founder

Baggrund om
SV