Reece og Caroline

Mød vores dygtige influencer

Præsentation

Baggrund om

Reece og Caroline

Familie & Interiør & Livsstil

Reece og Caroline vandt i 2021 TV-programmet Nybyggerne, hvor præmien var intet mindre end et helt, nyt hus, som de selv havde renoveret. Her blev vi taget med på deres fælles rejse og så hvordan de rum for rum forvandlede deres kreative idéer til det skønneste hjem til deres fremtidige familie.

Reece og Caroline er begge eventyrlystne iværksættere, som har oplevet store dele af verdenen sammen. Parret mødte hinanden på en backpackertur i Panama. Siden da har de renoveret og drevet en bar på en græsk ferieø, dette på 8. år allerede, startet et t-shirt brand, boet i både Australien og Danmark og i 2019 blev de gift i de smukkeste omgivelser på Bali med deres venner og familie omkring sig.

I Nybyggerne blev vi for første gang introduceret til parrets stil “Scandi-stralien”, som er skandinavisk indretning med genbrug, hygge og design blandet med udendørsliv og detaljer fra Australien, hvor Reece kommer fra. Reece og Caroline er nu flyttet ind i vinderhuset i Sønderborg, og deres store følgerskarre kan nu følge med i, hvordan de sætter deres helt eget personlige præg på grønt hus. Det kommer blandt andet til at indebære indretningen af et børneværelse, da parret i sommers blev forældre til deres første barn Vera.

Samarbejdsmuligheder

Reece og Caroline

Baggrund om
  • Content video
  • Fotograf
  • Instagram post
  • Instagram story
  • TV erfaring

Det kreative univers

Nanna Jørgensen

Skal vi tage en snak?

Nanna Jørgensen

Nanna Jørgensen

Strategic Lead & Partner

Baggrund om