Caroline Dahm

Mød vores skønne content creator

Præsentation

Baggrund om

Caroline Dahm

Familie & Interiør & Livsstil

I 2021 vandt Caroline, sammen med sin mand Reece, TV-programmet Nybyggerne, hvor præmien var intet mindre end et helt, nyt hus, som de selv havde renoveret. Her blev vi taget med på deres fælles rejse og så, hvordan de rum for rum forvandlede deres kreative idéer til det skønneste hjem til deres fremtidige familie.

Reece og Caroline er begge eventyrlystne iværksættere, som sammen har oplevet store dele af verdenen. Parret mødte hinanden på en backpackertur i Panama. Siden da har de renoveret og drevet en bar på en græsk ferieø, startet et t-shirt brand, boet i både Australien og Danmark, og i 2019 blev de gift i de smukkeste omgivelser på Bali omgivet af alle deres venner og familie.

Privat har Caroline erhvervet sig som professionel model samt også drevet parrets bar på den fantastiske græske ferieø. Så selvom de bestemt repræsenterer “den helt almindelige dansker” med deres målgruppe, så skiller de sig ud med deres mange eventyr og generelt åbne og utraditionelle tilgang til livet. Hun er derfor oplagt og dygtig til at sprede kommercielle budskaber med fokus på mode, beauty, indretning og mad.

I Nybyggerne blev vi for første gang introduceret til parrets “Scandi-stralien”-stil, som er skandinavisk indretning med genbrug, hygge og design blandet med udendørsliv og

Samarbejdsmuligheder

Caroline Dahm

Baggrund om
  • Content video
  • Fotograf
  • Instagram post
  • Instagram story
  • TV erfaring

Det kreative univers

Nanna Jørgensen

Skal vi ta en prat?

Nanna Jørgensen

Nanna Jørgensen

Strategic Lead & Partner

Baggrund om
NO