Adam Price

Mød vores skønne content creator

Præsentation

Baggrund om

Adam Price

Livsstil & Vin & Mad

Adam Price er TV-vært, manuskriptforfatter og restauratør. I 2008 vandt han sammen med sin bror James danskernes hjerter med programserien “Spise med Price”, hvor de med en personlig, afslappet og humoristisk stil inviterer seerne ind i deres kulinariske verden. Programmet har nu rundet 15 sæsoner og hører stadig til DRs største successer, som rammer utrolig bredt; både unge og gamle, by og land har taget programmet til sig. Det har bragt Adam ud på en masse spændende mad-eventyr, hvilket har ført endnu flere tv-formater med sig. Senest serien ”Berømte Måltider”, hvor han teamer op med bagedystvinderen Frederikke Legaard. I de sidste 10 år har Adam sammen med sin bror også været restauratør med restauranter både i København og Jylland. 

Adam er udover sin passion for mad en internationalt anerkendt manuskriptforfatter, som har stået bag adskillige prisvindende serier som fx Nikolaj & Julie, Herrens Veje, Orkestret, Borgen og Ragnarok. De to sidstnævnte er p.t. ude i 190 lande med Netflix. Flere af serierne er produceret af produktionsselskabet SAM productions, som han er medejer af. 

Privat danner Adam par med samfundsdebattør Katherine Diez, og på hans Instagramkanal er vi som følgere inviteret med på både farverige, kulinariske rejser, tv-optagelser både foran og bagved kameraet blandet med helt almindelige og ualmindelige hverdagssituationer. Adams univers repræsenterer eksklusivitet og god kvalitet, dog altid formidlet på en måde, hvor de fleste kan være med, og hvor man som seer stort set altid får et smil på læben.

Samarbejdsmuligheder

Adam Price

Baggrund om
  • Content video
  • Instagrampost
  • Opskriftsudvikling
  • TV erfaring

Det kreative univers

Nanna Jørgensen

Skal vi tage en snak?

Nanna Jørgensen

Nanna Jørgensen

Strategic Lead & Partner

Baggrund om
DA