Nadia Zinck

Mød vores skønne content creator

Præsentation

Baggrund om

Nadia Zinck

Interiør & Livsstil

Nadia startede oprindeligt under aliasset Forstadsdrømme, hvor hun delte ud omkring sine drømme til familielivet i forstaden og hendes mange spændende byggeprojekter, som hun begik og stadig begiver sig ud i. Sidenhen har Nadia taget springet som selvstændig, og hendes kanal har derfor udvidet fokus fra bolig og interiør til også at handle om hendes rejse ud i et nyt liv, om opstart af snedkervirksomheden YAAY, om familieliv, work life balance, økonomi og alt hvad der mere hører sig til. Privat er hun mor til to, og bor i en renoveret villa i Hvidovre med sin mand.

Kanalen er en stærk inspirationskilde og gør sig særligt bemærket i dens evne til altid at udkomme med værdiskabende indhold – må det være et fuge-hack, en IKEA upcycling eller en snak om løn og arbejdsmiljø. Nadia er oprindeligt uddannet kommunikatør, og hun har derfor et særligt godt øje for formidling og en skarp pen. Hun kan desuden skrive podcastvært og foredragsholder på sit imponerende CV.

Nadia er en unik influent, der altid ynder at skabe gennemarbejdede budskaber og indhold med udgangspunkt i sit eget univers og med en stærkt kommerciel forståelse. Hendes publikum er engagerende og loyale, og vi ser derfor en stabil, høj trafik på kommercielt såvel som ikke-kommercielt indhold.

Det kreative univers

Nanna Jørgensen

Skal vi tage en snak?

Nanna Jørgensen

Nanna Jørgensen

Strategic Lead & Partner

Baggrund om
DA