Reece Curran

Mød vores skønne content creator

Præsentation

Baggrund om

Reece Curran

Familie & Interiør & Livsstil

I 2021 charmede Reece sig ind i danskernes hjerter, da han, sammen med sin kone Caroline, vandt TV-programmet Nybyggerne. Under sin deltagelse Nybyggerne gjorde han sig især bemærket med sine stærke håndværkerevner og gode humør, hvorfor han især er dygtig til at gribe opgaver med fokus på DIY-projekter, byggeri og familie/livsstil.

Parret har siden hen solgt deres vinder-hus i jagten på nye spændende ‘gør det selv’-projekter, og de har derfor især brugt deres tid på at nyde en pause i Australien, hvor Reece oprindeligt er fra. Reece er nemlig født og opvokset i Perth, Australien, men skæbnen ville, at han mødte Caroline på en backpackertur i Panama, og siden har han ikke set sig tilbage. Caroline og ham bor derfor nu i Danmark, hvor de sammen har datteren Vera.

Reece har levet et liv fyldt med rejser og eventyr, hvor han blandt andet selv har renoveret og drevet en bar, på en græsk ø, ved navn “Lost boys bar”. I forbindelse med parrets mange fantastiske rejser og denne dejlige ø, opdagede Reece en ny interesse og et talent for fotografi, hvormed æstetikken på både hans og Carolines kanaler altid er i top.

Hans univers bærer derfor især præg af hans passion for at kreere content, og han adskiller sig især på sin gode humor, charme og sin “layed back” australske personlighed. Samtidig har han hænderne skruet afsindig godt på, hvorfor han ofte har gang i diverse projekter.

Samarbejdsmuligheder

Reece Curran

Baggrund om
  • Content video
  • Fotograf
  • Instagram post
  • Instagram story
  • TV erfaring

Det kreative univers

Nanna Jørgensen

Skal vi tage en snak?

Nanna Jørgensen

Nanna Jørgensen

Strategic Lead & Partner

Baggrund om
DA