Native ads

Baggrund om

Introduktion

Udfordringer for reklameindkøberen

Baggrund om

Danskerne synes aldrig, at have været så trætte af reklamer som nu.
Vi bliver bombarderet med mere eller mindre uinteressante og påtrængende reklamer. Det fører til annonceblindhed hos brugerne, der blokerer for reklamer på nettet via adblocking. Annoncørerne oplever samtidig at indkøbe reklamer, der bliver leveret med robotgenerede annoncekliks eller slet ikke bliver vist. Netop derfor er native advertising relevant som aldrig før.

https://buzzanova.com/wp-content/uploads/2020/01/avi-richards-Z3ownETsdNQ-unsplash-native-værdifulde-brugeroplevelser-buzzanova.jpg

Skab værdifulde brugeroplevelser med native ads

Native ads er betalt annoncering, hvor annoncen i form, følelse og funktion matcher indholdet i det medie, den optræder i. Formålet er at skabe værdifuldt indhold, der opfylder forbrugerens forventninger.

Analyser viser, at native ads kan være op til 4 gange så effektfuldt til at skabe branding/image for annoncørens brand som display annoncering.

Reklamerne skaber nemlig et langt større brugerengagement, da der fokuseres på at skabe værdi for forbrugeren fremfor ensidigt at forsøge at sælge annoncørens produkt.

https://buzzanova.com/wp-content/uploads/2020/01/facebook_ads_Gray-buzzanova-influencer-bureau.jpg

Eksperter

Buzzanova er specialister indenfor produktion og distribution af native ads i Norden. Vores distribution foregår som infeed-annoncer på nyhedsmedier og nichesites, videoannoncering, journalistisk udarbejdede advertorials eller som content på vores influencers sociale kanaler, som det for eksempel ses på billedet til højre.

Buzzanovas team består af nogle af de mest erfarne folk i branchen samt yngre personer med fingeren på pulsen.

 

Hvad kan vi gøre for dig?

Vi laver unikke løsninger indenfor native ads, der er tilpasset dit brand og mål.

Kontakt os
https://buzzanova.com/wp-content/uploads/2020/01/medier1-1.jpg

Kampagnekvalitet

Du sikres transparens på kampagnen således, at du ved hvilke medier der indgår. Desuden sikrer vi, at din kampagne bliver vist på målrettede og legitime sider via vores brand safety værktøj. På den måde undgår du, at dit brand og budskab kommer til at figurere steder på nettet, som du ikke kender til.

Vi tilbyder en høj grad af tryghed, da prismodellen er effektbaseret eksempelvis i form af cost-per-click afregning

https://buzzanova.com/wp-content/uploads/2020/01/vincent-ghilione-b3s2P1VHVcU-unsplash.jpg

Effektmåling

Vi samarbejder med Nordens førende leverandør, når kommer til måling af annonceeffekt. Annonceeffekten kan måles i form af kendskab, holdning, præference og købsintention.

Vores kampagner optimeres altid løbende. Det sikrer, at annoncekronerne bruges mest effektivt.

Du modtager altid en fyldestgørende slutrapport med kampagnens relevante tal, learnings og benchmark – hvilket giver dig værdifuld indsigt i kampagnes succes, den eksponerede målgruppe og deres adfærd.

Karim Stoumann

Skal vi tage en snak?

Karim Stoumann

Karim Stoumann

CEO & Founder

Baggrund om