Karriere

Baggrund om

Vi elsker at møde nye talenter

Følger du tæt med på de sociale medier og hos influenter? Har du et kreativt mindset med flair for både visuel- og skriftlig kommunikation? Er du god til at have mange bolde i luften, og klar på at arbejde selvstændigt med mange forskellige kunder, store som små? Så er buzzanova måske noget for dig!

Vi er et af Danmarks stærkeste content marketing bureauer, og arbejder med både billede- og videoproduktion, SoMe-management og influencer kampagner. Hos os bliver du del af et professionelt og udadvendt team, der elsker at arbejde sammen om vedkommende og inspirerende reklameindsatser, der skaber værdi for både kunde og forbruger.

Baggrund om

En dag som praktikant

Du er ikke den eneste, som synes, det godt kan være uhåndgribeligt, hvad det egentlig vil sige at være praktikant, samt hvilke opgaver man laver.

For at give et lille indblik i det har vores praktikanter, Anna og Sine, beskrevet en dag i deres kalender. Dagene og opgaverne varierer, men dette viser, hvad du bl.a. kan beskæftige dig med hos os.

Sine - Campaign Manager praktikant
Anna - SoMe praktikant
https://buzzanova.com/wp-content/uploads/2022/09/kat-Edit.jpg

Interview med Katrine – Fra praktikant til Campaign Lead og Project Manager

Hos buzzanova er der flere, som er blevet ansat efter afslutningen af deres praktikforløb. Vi plejer at sige, at 85% af vores praktikanter bliver tilbudt en studentermedhjælperstilling, og nogen lander sågar i en fuldtidsstilling efter endt uddannelse. Det gjorde Katrine, som foruden at være Campaign Lead og Project Manager også, er ansvarlig for sin egen praktikant, så hvis man søger praktikstillingen som Campaign Manager, vil hun blive din primære kontaktperson.

Nedenfor kan du læse Katrines erfaringer med at være praktikant, hvordan det har været for hende at fortsætte i buzzanova samt hendes gode råd til kommende praktikanter. Katrine har jongleret med mange roller på sit buzza-CV, hvor hun startede som praktikant, senere blev studentermedhjælper, for til sidst at sidde fuldtid med ansvaret for influencer kampagner, salg og praktikanter.

Hvorfor søgte du praktik hos buzzanova?

Det gjorde jeg først og fremmest, fordi jeg har en personlig interesse for influencer marketing og værdifuld storytelling. Jeg ønskede en praktikstilling, som jeg så en fremtid i, og som samtidig var interessant og sjov. Jeg søgte især praktik hos buzzanova for at få erfaring med nogen marketingsdiscipliner, som jeg syntes, mit studie ikke underviste nok i.

 

Hvilke tanker gjorde du dig om, at buzzanova er en mindre virksomhed?

Mange tanker! Jeg har både arbejdet i store bureaukratiske virksomheder, og så har jeg arbejdet her hos buzzanova, og jeg kan i den grad se fordele ved at være i praktik i en mindre virksomhed. I en mindre virksomhed er man med i hele processen, hvilket gjorde, at jeg fik mulighed for at følge mine idéer til dørs. Desuden er der også større mulighed for, at man kan påtage sig lige så meget ansvar, som man er tryg ved. Det har gjort, at jeg har haft stor mulighed for at lære og udvikle mig, hos min nye familie.

 

Da du stod og var færdig med din praktik, hvad følte du, at du havde fået med dig?

Jeg var utrolig bekræftet i, at praktik var det rigtige valg for mig. Det viste sig især ved, at det var blevet langt mere håndgribeligt for mig, hvordan jeg kunne bruge min uddannelse i praksis. Samtidig gav det mig ro i maven, at jeg havde afprøvet mine kompetencer ude i “virkeligheden”, hvilket gjorde mig mere selvsikker i egne evner. Det gav mig også enormt meget blod på tanden ift. at komme ud på arbejdsmarkedet. Afslutningsvis fandt jeg ud af, hvor godt jeg trives i at være på en arbejdsplads, hvor der forventes noget af én, og hvor det har en betydning, om jeg er der eller ej.

 

Hvorfor havde du lyst til at blive hængende?

Det var helt sikkert, fordi jeg fik lov til at udvikle mig så meget i min rolle. Jeg blev nemlig udfordret og fik lov til at træffe beslutninger. Jeg fik løbende tilbudt flere og flere opgaver, jo dygtigere jeg blev, og det gjorde kun min motivation større. Desuden trives jeg godt i arbejdsmiljøet hos buzzanova. Vi er et ungt dynamisk team, og jeg synes, det er fedt, at vi kan ping-ponge henover bordet, få sparring hos kollegaer og vende idéer. Det giver mig rigtig meget at kunne spille mine idéer op imod andre dygtige mennesker.

 

Hvad er dit bedste råd til kommende praktikanter?

Det afhænger meget af, hvad ens mål med praktikken er. Hvis målet er karriere, så vil jeg altid anbefale, at man virkelig bare giver den gas – sådan havde jeg det i hvert fald selv, da jeg var praktikant. Et andet råd, som jeg vil give, er at være opsøgende og initiativrig. Hvis man, under sit praktikforløb, hører om nogen opgaver, som man synes lyder interessante, skal man endelig ikke holde sig tilbage, men derimod tilbyde sin assistance. Det gjorde jeg selv rigtig meget, fordi jeg var i tvivl om, hvad jeg gerne ville være ”når jeg blev voksen”, så jeg ville gerne kaste mig ud i så mange kommunikationsdiscipliner som overhovedet muligt. Mit indtryk er, at mange praktikanter ikke bryder sig om at række hånden op på den måde, men som praktikantansvarlig ser jeg det kun som et plus, at man viser initiativ. Ens praktik er jo din legeplads, til at lære, lave fejl og udvikle dig.

https://buzzanova.com/wp-content/uploads/2022/04/DSC03724-4-1024x518.jpg

Ledige stillinger

Vi søger lige nu en SoMe praktikant – Læs mere om stillingen her: SoMe praktikant

Vi søger lige nu en Campaign Manager praktikant – Læs mere om stillingen her: Campaign Manager praktikant

Karim Stoumann

Skal vi tage en snak?

Karim Stoumann

Karim Stoumann

CEO & Founder

Baggrund om