Karriere

Baggrund om

Vi elsker at møde nye talenter

Følger du tæt med på de sociale medier og hos influenter? Har du et kreativt mindset med flair for både visuel- og skriftlig kommunikation? Er du god til at have mange bolde i luften, og klar på at arbejde selvstændigt med mange forskellige kunder, store som små? Så er buzzanova måske noget for dig!

Vi er et af Danmarks stærkeste content marketing bureauer, og arbejder med både billede- og videoproduktion, SoMe-management og influencer kampagner. Hos os bliver du del af et professionelt og udadvendt team, der elsker at arbejde sammen om vedkommende og inspirerende reklameindsatser, der skaber værdi for både kunde og forbruger.

Baggrund om

En dag som praktikant

Du er ikke den eneste, som synes, det godt kan være uhåndgribeligt, hvad det egentlig vil sige at være praktikant, samt hvilke opgaver man laver.

For at give et lille indblik i det har vores praktikanter, Anna og Sine, beskrevet en dag i deres kalender. Dagene og opgaverne varierer, men dette viser, hvad du bl.a. kan beskæftige dig med hos os.

Sine - Campaign Manager praktikant
Anna - SoMe praktikant
https://buzzanova.com/wp-content/uploads/2022/09/kat-Edit.jpg

Interview med Katrine – Fra praktikant til Campaign Lead og Project Manager

Hos buzzanova er der flere, der er blevet ansat efter afslutningen af deres praktikforløb. Vi plejer at sige, at 85% af vores praktikanter bliver tilbudt en studentermedhjælperstilling, og nogle lander sågar i en fuldtidsstilling. Det gjorde Katrine, som foruden at være Campaign Lead og Project Manager også er ansvarlig for sin egen praktikant, så hvis man søger praktikstillingen som Campaign Manager, vil hun blive ens primære kontaktperson.

Neden for kan du læse Katrines erfaringer med at være praktikant, hvordan det har været for hende at fortsætte i buzzanova samt hendes gode råd til kommende praktikanter. Katrine har mange hatte på i sit buzza-CV, hvor hun startede som praktikant, senere hen studentermedhjælper, for til sidst at sidde fuldtid med ansvaret for influencer kampagner, salg og praktikanter.

Hvorfor søgte du praktik hos buzzanova?

Det gjorde jeg først og fremmest, fordi jeg har en personlig interesse for influencer marketing. Jeg ønskede at være i praktik inden for noget, som jeg så en fremtid i, og som jeg samtidig synes var både sjovt og interessant. Jeg søgte også praktik hos buzzanova for at få erfaring i nogle marketingsdiscipliner, som jeg synes, at jeg manglede fra mit studie.

 

Hvilke tanker gjorde du dig om, at buzzanova er en mindre virksomhed?

Mange tanker! Jeg har både arbejdet i store bureaukratiske virksomheder, og så har jeg arbejdet her hos buzzanova, og jeg kan i den grad se fordele ved at være i praktik i en mindre virksomhed. Her er man med i hele processen, hvilket gjorde, at jeg fik mulighed for at følge mine idéer til dørs. Desuden er der også mulighed for, at man kan påtage sig lige så meget ansvar, som man er tryg ved, og det har gjort, at jeg har haft stor mulighed for at udvikle mig, hos min nye familie:)

 

Da du stod og var færdig med din praktik, hvad følte du, at du havde fået med dig?

Jeg var utrolig bekræftet i, at praktik var det rigtige valg for mig, og det var blevet mere håndgribeligt for mig, hvordan jeg kunne bruge min uddannelse i praksis. Samtidig gav det mig ro i maven, at jeg havde afprøvet mine kompetencer, og det gjorde mig mere selvsikker i egne evner. Det gav mig også kæmpe blod på tanden ift. at komme ud på arbejdsmarkedet, og jeg fandt ud af, hvor godt jeg trives i at være på en arbejdsplads, hvor der forventes noget af én, og hvor det har en betydning, om jeg er der eller ej.

 

Hvorfor havde du lyst til at blive hængende?

Det var helt sikkert, fordi jeg fik lov til at udvikle mig så meget i min rolle, samtidig med at jeg blev udfordret og fik lov til at træffe beslutninger. Jeg fik løbende tilbudt flere og flere opgaver, jo dygtigere jeg blev, og det gjorde kun min motivation større ved at se, at jeg opnåede resultater af min arbejdsindsats. Desuden trives jeg godt i arbejdsmiljøet, der er ved buzzanova. Vi er et ungt team, og jeg synes, det er rart, at vi kan ping-ponge hen over bordet og spørge hinanden til råds og vende idéer. Det giver mig rigtig meget til den måde, som jeg foretrækker at arbejde på.

 

Hvad er dit bedste råd til kommende praktikanter?

Det afhænger meget af, hvad ens mål med praktikken er. Hvis målet er karriere, skal man virkelig bare give den gas – sådan havde jeg det i hvert fald selv, da jeg var praktikant. Et andet råd, som jeg vil give, er at være opsøgende og initiativrig. Hvis man under sit praktikforløb hører om nogle opgaver, som man synes, lyder interessante, skal man endelig ikke holde sig tilbage, men bare spørge, om man må være med til at løse dem. Det gjorde jeg selv rigtig meget, fordi jeg var i tvivl om, hvad jeg gerne ville være, ”når jeg blev stor”, så jeg ville gerne kaste mig ud i så mange kommunikationsdiscipliner som muligt. Mit indtryk er, at mange praktikanter ikke bryder sig om at gøre det, men som praktikantansvarlig ser jeg det kun som et plus, at man viser initiativ. Ens praktik er jo din legeplads, til at lære, lave fejl og udvikle dig.

https://buzzanova.com/wp-content/uploads/2022/04/DSC03724-4-1024x518.jpg

Ledige stillinger

Vi søger lige nu en SoMe praktikant – Læs mere om stillingen her: SoMe praktikant

Karim Stoumann

Skal vi tage en snak?

Karim Stoumann

Karim Stoumann

CEO & Founder

Baggrund om