Trine og Mikkel

Mød vores dygtige influencer

Præsentation

Baggrund om

Trine og Mikkel

Familie & Interiør & Livsstil

Trine og Mikkel står bag universet Osvaldspibe. Parret deltog i 2020 i TV-programmet Nybyggerne, hvor de kæmpede for at vinde deres drømmehus. Nu bor Trine og Mikkel med døtrene Saga og Asta i Ikast, hvor de i slutningen af 2021 købte et nyt hus, som de er i fuld gang med at renovere.

I forbindelse med det store renoveringsprojekt har Trine og Mikkel på Instagram lavet mini-serien “Familien fra Skroget”. Her bliver vi som følgere taget med bag kulissen og får indblik i alt fra nedrivning af vægge til overvejelser om nyt køkken.

På profilen kommer det generelt til udtryk, at Mikkel er utrolig god til at bygge og super skarp til alt det praktiske, der følger med renovering og byggeprojekter, mens Trine finder de skønneste genbrugsfund og kommer med de kreative ideer.

Universet Osvaldspibe omhandler derfor alt fra byggeprojekter og indretning til familielivet med børn. Parret bruger blandt andet deres platform til at italesætte tungere emner som infertilitet, når de åbner op om fertilitetsforløb, donoræg og sorg.

Samarbejdsmuligheder

Trine og Mikkel

Baggrund om
  • Contentvideo
  • Events
  • Instagram post
  • TV erfaring

Det kreative univers

Nanna Jørgensen

Skal vi tage en snak?

Nanna Jørgensen

Nanna Jørgensen

Strategic Lead & Partner

Baggrund om