Signe Bay

Mød vores dygtige influencer

Præsentation

Baggrund om

Signe Bay

Interiør & Livsstil

Signe Bay er fotograf, stylist og kreativ direktør hvilket tydeligt afspejles i hendes unikke, æstetiske univers. Hun fortæller digitale, visuelle historier med alt fra interiør og blomster til mad og oplevelser og har derfor en bred kommerciel spændvidde. Hendes visuelle identitet har et særligt nordisk præg og kombinerer både det varme og det kolde skandinaviske lys, når der fortælles historier.

Signe har gennem de sidste mange år arbejdet med talrige nationale og internationale brands som for eksempel Beoplay, House of Finn Juhl, Nespresso, Waldorf Astoria og ECCO. Hun arbejde er desuden publiceret i både VOGUE, New York Magazine og mangle flere.

På Signes instagramprofil følger næsten 300.000 mennesker med fra hele verden heriblandt USA, UK, Tyskland og Danmark. Signe er derfor oplagt til kommercielle samarbejder, der har et internationalt target. Samtidig er hun også en stærk samarbejdspartner på det danske marked, både som content creator til brandets egne kanaler og som brandingkanal til et stort publikum.

Samarbejdsmuligheder

Signe Bay

Baggrund om
  • Designsamarbejde
  • Fotograf
  • Instagrampost

Det kreative univers

Nanna Jørgensen

Skal vi tage en snak?

Nanna Jørgensen

Nanna Jørgensen

Strategic Lead & Partner

Baggrund om