Mille Emilie

Mød vores dygtige influencer

mille emilie

Præsentation

Baggrund om

Mille Emilie

Familie & Interiør & Livsstil

Mille Emilie er indbegrebet af kvalitet, æstetik og simpel elegance. På hendes kanal viser hun i billeder og film hverdagen fra en gammel murermestervilla i Dragør, hvor hun bor sammen med sin mand Lasse, deres to døtre, Frida og Vera og hunden Lucy.

Villaen, som oprindeligt bestod af tre lejligheder, renoverer Mille og hendes mand selv bid for bid og i original stil. Vi har indtil videre fulgt byggeret af både køkken, bad, stue og baghus, hvor Mille selv er garant for at lægge fliser, male, indrette og lave møbel hacks. Til villaen hører sig også en baggård, en træterrasse og en have, hvor Mille kan vise sin kærlighed til udendørsliv, planter og hyggelige stunder. Til deres næste projekter hører renovering af både 1. og 2. sal, hvor der skal laves nye vinduer, altan, badeværelser, linnedrum, trappeopgang og børneværelser.

Mille adskiller sig særligt i sin gennemførte stil i content, der bærer præg af, at hun i mange år har arbejdet med indhold i form af billeder og video til både egen kanal og til andres. Oprindeligt er hun uddannet multimediedesigner, og har derfor en baggrund, der bakker op om hendes virke.

Kommercielt kan Mille løse opgaver inden for interiør, gør-det selv, mad, skønhed, mode – altså sammen med høj troværdighed og øje for den gode historie – dette tekstligt såvel som billedligt.

Det kreative univers

Nanna Jørgensen

Skal vi tage en snak?

Nanna Jørgensen

Nanna Jørgensen

Strategic Lead & Partner

Baggrund om