Ekspertise

Baggrund om

buzzanova

Vores tilgang

Baggrund om

Hver eneste dag arbejder vi hos buzzanova på at gøre reklamebudskaber til gode brugeroplevelser. Det gør vi via vores unikke løsninger indenfor influencermarketing og native ads distribution.

Vi samarbejder med at stærkt team af influencers, der alle repræsenterer en høj kvalitativ profil indenfor kategorier som mad, livsstil, familie og bolig. Deres læsere rammer typisk ”det købedygtige publikum”. Vi er desuden firstmovers og specialister i distribution af native ads i Norden. Således skaber vi relevant trafik til både influencercontent, advetorials eller direkte til landing page. Dette via vores eget netværk af førende danske medier.

https://buzzanova.com/wp-content/uploads/2020/01/stay-classy-køre-influencer-buzzanova-influencerbureau-1024x768.jpg

Influencers

Influencers giver brands en unik mulighed for at komme helt tæt på deres målgruppe. For at indfri dette potentiale er det yderst vigtigt, at samarbejdet bliver skabt på baggrund af flere parametre. Nogle steder i branchen bliver der udelukkende købt ind på influencers synlige tal.

Hos buzzanova ved vi, at den reelle performance kan ligge langt fra de synlige følgertal. Derfor skaber vi kampagner på baggrund af blandt andet followers audience, engagement rate og impression efficiency rate sat op imod influencernes kvalitative styrker.

https://buzzanova.com/wp-content/uploads/2020/01/jason-corey-unsplash-dækning-influencerbureau-buzzanova-1024x819.jpg

Dækning

Dækning kan opnås ved hjælp af “Native Advertising”, der er betalt annoncering, hvor annoncen i form, følelse og funktion matcher indholdet i det medie, den optræder i. Form­ålet med native ads er at skabe værdifuldt indhold, der rammer forbrugerens forventninger.

Native ads forventes at udgøre 29% af det samlede marketingbudget i 2021.
Det vil i givet fald blive det største strukturelle skift siden tv-annonceringens indtog.

Analyser viser, at native ads kan være op til 4 gange så effektfuldt som display annoncering, når det kommer til at skabe branding/image af annoncørens brand.

Vil du vide mere om native ads?

Vi samarbejder med Danmarks stærkeste medier med unikke formater, der tilpasses dit brand.

Læs mere
https://buzzanova.com/wp-content/uploads/2020/01/isaac-smith-unsplash-measure-buzzanova-1024x683.jpg

Tracking og data

buzzanovas kampagner er altid skræddersyet til dine mål. Vi sætter KPI’er i samarbejde med vores klienter, der er baseret på målinger, vi udfører, inden vi endda er startet. Sådan garanterer vi succes. Vi sporer kampagnens fremskridt, rapporterer om influencer-resultater og ROI. Derudover sørger vi for, at du ved nøjagtigt, hvor vi er med kampagnen ved at give dig adgang til realtidsanalyse.

Vi garanterer måling af kampagnen fra start til slut og giver dig en gennemsigtig og håndgribelig indsigt, således ved du præcis, hvad dit outcome har været.

https://buzzanova.com/wp-content/uploads/2020/01/tk-hammonds-qJDkJRTedNw-unsplash-1024x684.jpg

Din sikkerhed for den rigtige rådgivning

Det kan være svært for annoncører at gennemskue og holde sig ajour med de sidste nye tendenser indenfor native ads, influencers med videre. Samtidig med at et hav af nye virksomheder ønsker at få del i den kraftige vækst, som branchen gennemgår.

Hos buzzanova gør vi meget for at sikre, at du opnår den bedste rådgivning. Vi er i en konstant læringsproces, der blandt andet involverer rejser rundt i verden til seminarer, udfærdigelse af analyser og updates på de nyeste rapporter. Vi bliver desuden ofte spurgt af førende marketingmedier omkring trends og cases. Nedenfor kan du læse nogle af vores artikler og andre spændende rapporter.