Content Marketing

Baggrund om

buzzanova

Vores tilgang

Baggrund om

Hver eneste dag arbejder vi hos buzzanova på at gøre reklamebudskaber til gode brugeroplevelser. Det gør vi via vores unikke løsninger indenfor influencer- og contentmarketing.

Vi er specialister i content marketing, hvor vi udmærker os i produktion og håndtering af  alt lige fra SoMe kanaler og Tv-serier til kommercielle film og podcast. Formaterne bakkes naturligvis op af paid media strategier, således vi rykker de unikke historier ud til et større publikum.

https://buzzanova.com/wp-content/uploads/2021/02/video_camera_shoot_production_buzzanova_content.jpg

Videoproduktion

Vi har mere end 10års erfaring med at producere videoformater til YouTube, Instagram, Facebook og streamningkanaler såsom Tv2Play.

Vi producerer og distribuerer modtagerorienteret content, der tager afsæt i de kerneværdier og USP’er du som brand søger at eksponere. Alt sammen med det formål at engagere både nuværende målgrupper samt tiltrække nye, potentielle målgrupper.

https://buzzanova.com/wp-content/uploads/2020/09/udland-signe-bay-buzzanova.jpg

Influencers

Influencers giver brands en unik mulighed for at komme helt tæt på deres målgruppe. For at indfri dette potentiale er det yderst vigtigt, at samarbejdet bliver skabt på baggrund af flere parametre. Nogle steder i branchen bliver der udelukkende købt ind på influencers synlige tal.

Hos buzzanova ved vi, at den reelle performance kan ligge langt fra de synlige følgertal. Derfor skaber vi kampagner på baggrund af blandt andet followers audience, engagement rate og impression efficiency rate sat op imod influencernes kvalitative styrker.

Vil du vide mere om influencers?

Vi samarbejder med Danmarks stærkeste influenter, der rammer en købestærk målgruppe.

Læs mere
https://buzzanova.com/wp-content/uploads/2021/02/content_instagram_feed_socialemedier_buzzanova_somemanagement.jpg

SoMe Management 

Hos buzzanova har vi et internt team af erfarne og dygtige SoMe væsner, der både lægger strategi, producerer, publicerer og booster socialt indhold. Det giver os mulighed for at hjælpe både nuværende og nye kunder med at håndtere deres kanaler. Vi har altid som mål at skabe kanaler, der er i tråd med brandets kerneværdier, om som har en særlig værdi for følgerne.

Vi tror på, at Instagram og Facebook har et potentiale for at udbrede og udvikle et brands allerede eksisterende univers. Et værktøj, der igen giver os mulighed for at fortælle netop de gode historier dit brand indebærer.

https://buzzanova.com/wp-content/uploads/2020/01/vincent-ghilione-b3s2P1VHVcU-unsplash.jpg

Dækning og data

På både influencerkampagner eller ved SoMe håndtering kan den organiske trafik bakkes op af paid media. Såfremt dette værktøj skal i spil for at opnå samarbejdets skræddersyede mål, lægger buzzanova en specialiseret plan for dette, som efterfølgende eksekveres på og optimeres undervejs.

I alle samarbejder sørger vi desuden for at tracke på resultaterne løbende, således vi efter end samarbejde kan give en gennemarbejdet og grundig evaluering . Kun på den måde ved du, hvad dit præcise outcome og læring har været.

Nanna Jørgensen

Skal vi tage en snak?

Nanna Jørgensen

Nanna Jørgensen

Strategic Lead & Ass. Partner

Baggrund om