Content Marketing

Baggrund om

buzzanova

Vores tilgang

Baggrund om

Hver eneste dag arbejder vi hos buzzanova på at gøre reklamebudskaber til gode brugeroplevelser. Det gør vi via vores unikke løsninger indenfor influencer- og contentmarketing.

Vi er specialister i content marketing, hvor vi udmærker os i produktion og håndtering af alt lige fra SoMe kanaler og Tv-serier til kommercielle film og podcast. Formaterne bakkes naturligvis op af paid media strategier, således vi rykker de unikke historier ud til et større publikum.

https://buzzanova.com/wp-content/uploads/2021/02/content_instagram_feed_socialemedier_buzzanova_somemanagement.jpg

SoMe Management 

Hos buzzanova har vi et internt team af erfarne og dygtige SoMe væsner, der både lægger strategi, producerer, publicerer og annoncerer med socialt indhold. Det giver os mulighed for at hjælpe både nuværende og nye kunder med at håndtere deres kanaler. Vi har altid som mål at skabe kanaler, der er i tråd med brandets kerneværdier, om som har en særlig værdi for følgerne.

Vi tror på, at Instagram og Facebook har et potentiale for at udbrede og udvikle et brands allerede eksisterende univers. Et værktøj, der igen giver os mulighed for at fortælle netop de gode historier dit brand indebærer.

https://buzzanova.com/wp-content/uploads/2021/07/timothy-hales-bennett-OwvRB-M3GwE-unsplash.jpg

Paid social ads

Annoncering på Facebook og Instagram giver os mulighed for at være endnu skarpere på at ramme lige præcis den målgruppe, I som brand er på jagt efter. Vi bruger de værktøjer medierne stiller til rådighed til at skabe en unik synergi mellem organisk trafik og betalt annoncering. Vi arbejder altid ud fra på forhånd aftalte KPI’er, således vi kan optimere bedst muligt ud fra mål som reach, videoafspilninger, konverteringer til landingpage eller direkte salg.

Vi tror på, at en kombination af det rigtige content, engagerende organisk trafik og strategisk paid social ads gør det muligt for at os at opnå netop dine ønsker for dit brands kanaler eller en specifik kampagne.

Vil du vide mere om Paid Social Ads?

Vi tror på, at en kombination af det rigtige content, engagerende, organisk trafik og strategisk paid social ads gør det muligt at opnå de ønsker, du måtte have for dig og dit brands kanaler.

Læs mere
https://buzzanova.com/wp-content/uploads/2020/09/udland-signe-bay-buzzanova.jpg

Influencers

Influencers giver brands en unik mulighed for at komme helt tæt på deres målgruppe. For at indfri dette potentiale er det yderst vigtigt, at samarbejdet bliver skabt på baggrund af flere parametre. Nogle steder i branchen bliver der udelukkende købt ind på influencers synlige tal.

Hos buzzanova ved vi, at den reelle performance kan ligge langt fra de synlige følgertal. Derfor skaber vi kampagner på baggrund af blandt andet followers audience, engagement rate og impression efficiency rate sat op imod influencernes kvalitative styrker.

https://buzzanova.com/wp-content/uploads/2021/02/video_camera_shoot_production_buzzanova_content.jpg

Videoproduktion

Vi har mere end 10års erfaring med at producere videoformater til YouTube, Instagram, Facebook og streamningkanaler såsom Tv2Play.

Vi producerer og distribuerer modtagerorienteret content, der tager afsæt i de kerneværdier og USP’er du som brand søger at eksponere. Alt sammen med det formål at engagere både nuværende målgrupper samt tiltrække nye, potentielle målgrupper.

Nanna Jørgensen

Skal vi tage en snak?

Nanna Jørgensen

Nanna Jørgensen

Strategic Lead & Ass. Partner

Baggrund om