Case

Winefamly

Baggrund om

Winefamly havde et ønske om at informere sin målgruppe om attraktive vintilbud til Fars dag samt andre gode vintilbud til særlige lejligheder for eksempel julen. Derfor havde de brug for et kampagnekoncept, der kunne skabe høj brugerinvolvering og dækning i målgruppen. Over tre forskellige kampagneperioder og med forskellige budskaber samt KPI’er, har buzzanova via vores native ads setup hjulpet med netop dette

Casen i korte træk

Udfordring
Baggrund om
Det var vigtigt for Winefamly at få stor fokus på sine vintilbud til forskellige lejligheder. Disse budskaber skulle påvirke brugerne, så de havde lyst til at besøge webshoppen og i sidste ende bestille vin, spiritus eller andet.
Løsning
Baggrund om
Løsningen var at informere målgruppen om de forskellige vintilbud via advertorial på Jyllands-Posten, hvor video (Tv-spot) indgik. Yderligere fik Winefamly sendt relevant trafik fra native ads direkte til sin webshop, hvor brugerne kunne læse mere og bestille vin, spiritus med mere.
Resultat
Baggrund om
Det lykkedes at skabe et højt engagement på kampagnen. Winefamily opnåede blandt andet et gennemsnitligt time spent med målgruppen på over 3 minutter. Samtidig opnåede kampagnen en særlig høj eksponeringsværdi med mere end 20 millioner eksponeringer fra førende danske medier.

Udvalgte billeder fra casen

Se også vores andre cases

Adam Abelin

Skal vi tage en snak?

Adam Abelin

Adam Abelin

Nordic Director & Partner

Baggrund om