Case

Squishies

Baggrund om

buzzanova eksekverede i sommeren 2019 en nordisk kampagne for legetøjsbrandet Squishies. Den populære legetøjsdille blev taget af markedet i 2018, efter Miljø- og Fødevareministeriet fandt skadelige stoffer i produktet. Et år senere var Squishies klar til at blive relanceret, efter en ny miljøgodkendelse blev tildelt. Kampagnen havde især til formål at kommunikere, hvordan de nye produktionsmetoder og materialer ikke længere var skadelige. Det krævede et hold af dygtige influencers, der havde høj troværdighed og en skarp pen.

Casestudy

Udfordring
Baggrund om
Relanceringen af Squishies krævede mange overvejelser og var en stor udfordring for distributøren i Norden. Dette som følge af den shitstorm brandet tidligere havde været i. Derfor skulle en kampagne på en sikker og troværdig måde kommunikere, at produktet nu igen var helt ufarligt for børn.
Løsning
Baggrund om
Løsningen blev en stærk sammensætning af skarpe familieinfluencers fra Danmark, Norge og Sverige. Influencerne var alle dygtige til at kommunikere svære budskaber og havde en høj troværdighed. For at skabe dækning i målgruppen sendte vi ekstra trafik til content via native ads på nordiske medier.
Resultat
Baggrund om
Kampagnens levering er forløbet som planlagt. Influenterne leverede content af høj kvalitet, hvilket blev taget positivt imod hos læserne. Der blev oprettet geotargeting i de respektive lande. En mediesammensætning, af nationale-, lokale- og nichemedier har sikret en bred og høj dækning på over 25.000.000 eksponeringer.

Udvalgte billeder/video fra casen

Se også vores andre cases

Karim Stoumann

Skal vi tage en snak?

Karim Stoumann

Karim Stoumann

CEO & Founder

Baggrund om