Case

Solaray

Baggrund om

Solaray havde et ønske om at udbrede kendskabet til deres brand på det danske marked samt at øge deres tilstedeværelse på de sociale medier. Vi skabte et univers på Solarays Instagramkonto som skulle indramme deres motto ”Livskvalitet med omtanke” og nå ud til den ønskede målgruppe. Gennem relevant, vedvarende og troværdigt content lykkedes vi med at skabe et visuelt univers for Solaray på Instagram, der gav dem større eksponering og flere følgere.

I samarbejde med Solaray udvalgte vi desuden en række ambassadører, der gennem 2020 skulle sætte fokus på Solarays produkter. For at nå bredt ud valgte vi en række forskellige influenter, der kunne repræsentere segmenter fra sport til familie og livsstil. Fælles for disse profiler var deres evne til at tage deres følgere med indenfor i privaten for at dele deres forhold til sundhed. Ved at dele deres content på Solarays egen Instagramprofil opnåede vi desuden med et få troværdigt og autentisk udtryk på profilen.

Udfordring
Baggrund om
Solaray manglede tilstedeværelse på de sociale medier, og de ønskede at blive repræsenteret af en række troværdige personligheder, der kunne give indsigt i Solarays kosttilskud. Solaray havde brug for at blive en større del af danskernes bevidsthed og sprede budskabet om at være nogle af de førende indenfor kosttilskud.
Løsning
Baggrund om
Vi skabte et visuelt univers på Solarays Instagramprofil, der indrammede deres identitet og gennem både organisk og betalt content kunne vi nå den ønskede målgruppe. Vi skabte et troværdigt og relaterbart forhold til Solaray og deres kosttilskud gennem en række relevante ambassadører. For at ramme en alsidig målgruppe valgte vi ambassadører indenfor sport, familie og livsstil.
Resultat
Baggrund om
Kombinationen af de udvalgte ambassadører og tilstedeværelse på Solarays Instagram profil skulle vise sig at fungere rigtig godt. Generelt performede influenterne bedre end de KPI’er der blev sat omkring engagement og dækning. Vi skabte et visuelt univers på Solarays Instagram, som indrammede deres identitet og formåede samtidig at øge antallet af følgere med 39%.

Udvalgte billeder/video fra casen

Se også vores andre cases

Karim Stoumann

Skal vi tage en snak?

Karim Stoumann

Karim Stoumann

CEO & Founder

Baggrund om