Case

SengeSpecialisten

Baggrund om

Sengespecialisten ønskede at lancere etableringen af flere nye butikker i Danmark. Dette med et gennemgående budskab, der satte fokus på den ekstraordinære rådgivning man opnår, ved at besøge en af deres butikker og sengespecialister. buzzanova og Sengespecialisten eksekverede i samarbejde et influencerkampagne, der havde til formål at gøre netop dette. Det var især vigtigt for Sengespecialisten, at de udvalgte influencers, stod og havde en særlig udfordring eller behov for en ny god seng således troværdigheden i samarbejdet var høj. Kernebudskaberne Humør, Præstation, Tæt på sengen og Overskud dannede ramme for det kreative setup.

Kampagnen blev rullet ud over en 2-årig periode med i alt 13 influencers, hvor der sideløbende blev leveret ekstra trafik til content via native ads. Alt content er sidenhen blev samlet i et contentunivers på Sengespecialistens hjemmeside.

Casen i korte træk

Målsætning
Baggrund om
Der er alt for mange, der ”nøjes” med en seng, der ikke er specielt udvalgt til dem. Sengespecialisten er eksperter i at finde den rigtige seng til den rigtige person. Det budskab, ville de gerne brede på en ny og mere engagerende måde end deres hidtidige indsatser på blandt andet TV og banner. KPI’erne for et nyt samarbejde var branding, dækning og relevant trafik til hjemmesiden, hvor målgruppen bookede en sengespecialist eller søgte på find butik.
Løsning
Baggrund om
buzzanova castede et stærkt hold influencers til opgaven og sammensatte et 2-årigt partnerskab. Alle influencers havde et behov for at få en ny seng for eksempel på grund af en skade, søvnunderskud, graviditet eller lignende. Influencers på kampagnen var blandt andre: Jeanette Ottesen, Lise og Michael, Cana Buttenschøn Emma Martiny, Plummum, Stonemuse, Simone Tajmer, Frederikke Egel og Dorte Bak.
Resultat
Baggrund om
Kampagnen har samlet set performet over vores KPI’er. Udover en masse stærkt og engagerende content var performance på konverteringer især høj herunder: ”Booking af sengespecialist” og ”Find butik”. Enkelte blogposts genererede hele 34 bookinger af en sengespecialist. Kampagnen viste, at kombinationen af de rigtige influencers og native ads trafik i målgruppen i sidste ende leder til både stærk branding og køb af et højinvolveringsprodukt.

Udvalgte billeder/video fra casen

Se også vores andre cases

Karim Stoumann

Skal vi tage en snak?

Karim Stoumann

Karim Stoumann

CEO & Founder

Baggrund om