Case

COOP – Mig og Min Mad

Baggrund om

I 2018 præsenterede vi Mig og Min Mad universet for Superbrugsen og Coop. Vi vidste at Mad & Fødevarer var den hurtigst voksende kategori online på Google. Vi vidste at video content på daværende tidspunkt var sat til at nå 90% af alt webtrafik i 2019, at en 1/3 del af alt den tid brugeren var på internettet blev brugt på video og at 64% af forbrugerne “højst sandsynligt” ville købe et produkt efter at have set en online video (Forbes).

Derfor skabte vi et madlavningsunivers, der havde video som det primære format. Vi brugte influenter til at gøre indholdet personlig og vedkommende og vi filmede hjemme i deres egne køkkener. Vi bragte det producerede indhold dobbeltværdi ved at køre det over på en ejede kanaler migogminmad.dk og youtubekanalen Migogminmad, og til sidst sørgede vi for at Superbrugsen kunne bruge indholdet på deres allerede eksisterende kanaler.

I kombinationen af kanaler og formater lykkedes det at skabe millioner af organiske visninger og højt engagement på indholdet. Universet blev desuden bakket op af paid media og en koordineret SEO strategi.

Udfordringen
Baggrund om
Superbrugsen og Coop ville gerne differentiere sig i et hårdtprøvet marked og skabe værdi for deres forbrugere digitalt. Dette med den stigende efterspørgsmål på digitalt madlavningsindhold for øje.
Løsningen
Baggrund om
buzzanova udviklede universet og ideen bag Mig og Min Mad. En youtubekanal og hjemmeside, hvor influenter gjorde madlavning personlig og sikrede organisk dækning via deres egne kanaler. I alt blev 230 videoer produceret.
Resultat
Baggrund om
Vi skabte sammen en af Danmarks største corporate Youtubekanaler. Vi skabte flere millioner organiske eksponeringer via influenter. Og vi skabte en contentbank til Coop på over 230 videoer og stills, de kunne bruge på egne kanaler.

Udvalgt content fra casen

Se også vores andre cases

Karim Stoumann

Skal vi tage en snak?

Karim Stoumann

Karim Stoumann

CEO & Founder

Baggrund om
DA