Case

Landbrug & Fødevarer – Glad for Gris

Baggrund om

Landbrug & Fødevarer ønskede at en kombination af oprigtige influencers via egne følgere og yderligere trafik fra native ads skulle øge kendskabet i målgruppen 18-29 år, da de unge har mindst kendskab til og interesse for at lave mad med grisekød. Samtidig ønskede de at inspirere til at lave god mad med grisekød med åbenhed og respekt i en tid, hvor plantebaseret livsstil vinder stadig større indpas.

Casen i korte træk

Udfordring
Baggrund om
Landbrug & Fødevarer ønskede at øge kendskabet til og skabe interesse for at lave mad med grisekød hos de 18-29 årige danskere. Dette via en koordineret og engagerende influencerindsats. Derudover ville de sikre sig, at kampagnebudskaberne nåede høj og garanteret dækning i målgruppen.
Løsning
Baggrund om
En række relevante influencers blev aktiveret, blandt andet Michelle Kristensen, Mummum og Twin Food. De aktiverede deres følgere med inspirerende opskrifter på egne kanaler. Udover organisk trafik, valgte vi at skabe yderligere trafik til deres platforme via native ads, som linkede til indhold hos influencerne.
Resultat
Baggrund om
De udvalgte influencers viste sig at være et godt match til kampagnebudskabet. De producerede personligt og troværdigt indhold med udgangspunkt i simple opskrifter til de unge 18-29 årige. Der var generelt høj tilfredshed med det content, som influencerne producerede til kampagnen.

Udvalgte billeder fra casen

Se også vores andre cases

Karim Stoumann

Skal vi tage en snak?

Karim Stoumann

Karim Stoumann

CEO & Founder

Baggrund om