Case

Kop og Kande

Baggrund om

Kop og Kande ønskede at fremvise ti forskellige køkkenmaskiner i en kreativ indpakning, hvor man både fik en følelse af både udseende og funktion. Målet var at give sine forbrugere et nemt og overskueligt overblik over produkterne, herunder brug, funktioner og priser. Dette både digitalt og på print. Målgruppen var feinschmeckeren, der elsker godt grej i køkkenet – og som gerne vil betale lidt ekstra for de rigtige maskiner.

buzzanova udvalgte på baggrund af performance, målgruppe og kvalitative parametre Gastromand, der over en periode på to måneder skulle teste alle ti produkter samt skabe content undervejs. Udover at blive udgivet på Gastromands platforme, blev alt content samlet og lagt ind i en, til formålet, designet brochure. Brochuren blev distribueret landet over i Kop og Kandes butikker.

Casen i korte træk

Udfordring
Baggrund om
Kop og Kande ønskede at sætte fokus på ti forholdsvis nye produkter ved at få skudt produktbilleder samt forfattet tekster, der dannede et nemt og overskueligt overblik over deres funktioner. De ville bruge det producerede content digitalt, men også fysisk i butikkerne med kunder som primær målgruppe og personlae som sekundær.
Løsning
Baggrund om
Løsningen blev et influencersamarbejde med Gastromand. Der blev aftalt en kombination af unikke opskrifter og billeder af produkterne i brug og som skulle reflektere den forkærlighed de har for køkkengadgets og madnørderi. Gastromands opskrifter og produktguides ville være at finde i brochuren samt på egne kanaler. Desuden havde Kop og Kande rettigheder til internt brug.
Resultat
Baggrund om
Resultatet blev et meget vellykket samarbejde, hvor kombinationen af influencer content samt produktinformationer, skabte grundlaget for en fyldestgørende brochure. Brochuren blev distribueret i Kop og Kandes fysiske butikker landet over. På Gastromands sociale platforme, blog, Facebook og Instagram er målene for kampagnen nået.

Udvalgte billeder/video fra casen

Se også vores andre cases

Karim Stoumann

Skal vi tage en snak?

Karim Stoumann

Karim Stoumann

CEO & Founder

Baggrund om