Case

Kenwood

Baggrund om

Som en del af Kenwoods tilstedeværelse på det danske marked søgte de i 2019 to faste ambassadører. Ambassadørernes opgave skulle være at fungere som digitale fyrtårne på både deres egne, Kenwoods og flere forhandleres platforme. Derudover skulle de indgå i eventarbejde, opskriftsudvikling og videoproduktion. Jesper Søvndal, fra buzzanovas netværk af talentfulde influencers, blev castet som den ene af de to ambassadører. Jesper blev valgt på baggrund af sine stærke digitale platforme, sin evne til at sætte kommercielle budskaber i troværdig kontekst og selvfølgelig sin kærlighed til Kenwoods produkter og madlavning, som vi kender den fra Jespers deltagelse i Den Store Bagedyst.

Casen i korte træk

Udfordring
Baggrund om
Kenwood manglede en struktureret og skalerbar plan for sin digitale tilstedeværelse i Danmark.
Planen skulle imødekomme flere forskellige markedsføringsdiscipliner, såsom content på sociale medier, udvikling af opskrifter, afholdelse af events og kurser og produktion af content, som Kenwoods forhandlere kan bruge på deres platforme. Alt dette skulle kunne eksekveres for et allokeret budget, dog med mulighed for at skalere.
Løsning
Baggrund om
Løsningen blev en længevarende strategisk ambassadøraftale med to danske influencers. Da buzzanova repræsenterer den ene af ambassadørerne, Jesper Søvndal, har vi været tæt inde over udarbejdelse af aftalens indhold samt kontraktudformning og rettighedstekster, således havde vi mulighed for at styre indholdet bedst muligt. Derudover bliver Kenwood en fast del af Jespers bageskole med både produkter og logo.
Resultat
Baggrund om
Matchet mellem Kenwood og Jesper Søvndal viste sig at kunne løse alle de KPI’er, brandet havde sat for den digitale strategi, og er et særligt godt eksempel på, hvordan ambassadøraftaler fungerer fantastisk godt i influencer sammenhænge. Samarbejdet startede i efteråret 2019, og vi ser især stærke resultater på de sociale medier. Derudover har Jesper eksekveret flere succesfulde events og kurser.

Udvalgt content fra casen

Se også vores andre cases

Nanna Jørgensen

Skal vi tage en snak?

Nanna Jørgensen

Nanna Jørgensen

Strategic Lead & Ass. Partner

Baggrund om