Case

TV2 Play – Jeanette Ottesen, Ikke Uden Kamp

Baggrund om

Helt tilbage i 2018 fortalte Jeanette Ottesen os hendes historie for første gang. Vi blev både forargede og forblændede. Danmarks mest vindende atlet nogensinde var blevet valgt fra, fordi hun blev gravid. Men uden støtte fra unionen, ville Jeanette alligevel vise verden, at hun kunne kæmpe sig tilbage i topform efter en graviditet helt og aldeles på egen hånd. Den historie, ville vi gerne fortælle. Det kom der et vedkommende, ærligt og nærværende portræt ud af, hvor vi i fire afsnit følger Jeanettes drøm om at komme til OL med en baby på armen. Serien blev produceret i samarbejde med TV2Play, hvor den også kan streames.

I buzzanova elsker vi at skabe relaterbart og engagerende content i alle former. Selvom dokumentar formatet godt nok er en mere sjælden opgave, synes vi, at det på fineste måde viser, hvordan historier kan fortælles på mange måde og i mange formater.

Casestudy

Udfordring
Baggrund om
Jeanettes Ottesens historie var aktuel, utrolig og forargende, men ikke ret mange kendte til den. Vi ville gerne tage hele Danmark med på hendes rejse til OL, hvor hun på egen hånd skulle klare skærene.
Løsning
Baggrund om
Løsningen blev en dokumentarserie i fire afsnit produceret i samarbejde med TV2Play. Vi promoverede afsnittene via Jeanette Ottesens egne sociale kanaler, Instagram og Facebook samt TV2s kanaler.
Resultat
Baggrund om
Resultatet blev et medrivende portræt at Danmarks mest vindende atlet. Det affødte debat i det danske medielandskab om barsel og topidræt. Desuden opnåede vi et højt reach og engagement på Sociale Medier.

Udvalgt content fra casen

Se også vores andre cases

Karim Stoumann

Skal vi tage en snak?

Karim Stoumann

Karim Stoumann

CEO & Founder

Baggrund om
DA