Case

H&M Home

Baggrund om

I sommeren 2020 henvendte H&M HOME sig til Buzzanova med et ønske om at lave et inspirerende influentsamarbejde til deres efterårskampagne, som skulle have fokus på tidsløst design. H&M HOME er et designdrevet brand, som skaber æstetiske produkter. Derfor ønskede kunden at ramme en målgruppe, der sætter pris på netop disse værdier; æstetik og interiør. Buzzanovas influent Mernee var det helt rette match til at løse denne opgave. 

Casestudy

Udfordring
Baggrund om
Som et relativt nyt brand har H&M HOME ikke en produkthistorik, der spænder over mange årtier. Det er de i gang med at skabe nu. I takt med at de opbygger deres sortiment af klassiske produkter ønskede de samtidig, at deres kunder skulle fylde deres hjem med tidløse elementer. Dette skulle gøres gennem et engagerende influentsamarbejde.
Løsning
Baggrund om
Løsningen blev et samarbejde med livstilsinfluenten Mernee, hvis univers skabte de helt rigtige æstetiske rammer for produkterne. Mernee satte fokus på det at blive ældre selv, og hvordan det kunne afspejle ens præferencer for tidsløst design i hjemmet. Samtidig bidrog Mernee med nogle flotte billeder, som H&M HOME brugte på egne platforme.
Resultat
Baggrund om
Mernees følgere hentede aktivt inspiration fra hendes flotte og gennemarbejdede content, hvor H&M HOME’s produkter blev vist frem i smukke og hjemlige rammer. Hun leverede en gennemsnitlig engagementrate på 4,68% og viste tydeligt, at hun var den rette til at engagere sine følgere og få dem til at forelske sig i sit hjem igen og igen.

Udvalgt content fra casen

Se også vores andre cases

Nanna Jørgensen

Skal vi tage en snak?

Nanna Jørgensen

Nanna Jørgensen

Strategic Lead & Partner

Baggrund om