Case

HelloFresh

Baggrund om

HelloFresh lancerede i 2020 deres brand i Danmark, og på et marked med etablerede måltidskasse-brands, krævede det eb veludført strategi at slå succesfuldt igennem. De valgte især at gøre brug af influenter til at formidle budskabet om deres nemme hverdagsmåltidskasser med stærke USP’er, der adskilte dem fra konkurrenter ved at være endnu nemmere, mere brugervenligt og lod kunderne selv vælge deres måltider. Disse USP’er satte de gennem influencer marketing særlig fokus på i sommeren 2020, hvor influenter udgav content på egne kanaler. Samtidig udnyttede de influenternes stærke evner som content creators, hvorfor deres content sideløbende kørte som Paid Social Ads på Instagram og Facebook. HelloFresh har sidenhen formået at etablere sig som en stærk markedsleder med stor vækst i både Danmark og resten af Europa.

Udfordring
Baggrund om
HelloFresh havde brug for en markedsføringsform og kanaler, som bedst muligt kunne fremvise deres USP’er på en troværdig og engagerende måde. Deres målsætning var især fokuseret på konverteringer, hvorfor en forståelse af deres målgruppe og USP’er var altafgørende i rekrutteringen af influenter.
Løsning
Baggrund om
Hos buzzanova indledte vi med at rekruttere den erfarne influent Lise Vandborg, som ud fra tidligere samarbejder har vist sig dygtig til at skabe salg via sin kanal. Som småbørnsfamilie oplever hun en travl og til tider hektisk hverdag som netop er HelloFresh’s målgruppe. Sidenhen har vi løbende rekrutteret andre stærkt positionerede influenter, som matchede HelloFresh’s kriterier for at formidle deres USP’er: Nemt, familievenligt og justerbart. Influenter som Sofie Vandborg, Trine og Mikkel, Mummum, Lillemor, Merimeri har derfor været stærke repræsentanter for brandet de seneste to år, og har således opnået en troværdig ambassadørstatus for HelloFresh.
Resultat
Baggrund om
Samarbejdet kører fortsat, og selv de influenter, som har kørt det i flere år, performer stadig stærkt på salg. Dette skyldes især, at influenterne har været dygtige til at producere personligt og kreativt content, hvor budskaberne ikke er blevet udvandet. Samtidig supplerer vi løbende med nye influenter for at optimere performance og vedligeholde momentum. Samtidig har influenternes evner inden for Instagrams nye formater medvirket til at holde kampagnens content aktuelt og interessant, for eksempel ved at optage og udgive Reels.

Udvalgt content fra casen

Se også vores andre cases

Nanna Jørgensen

Skal vi tage en snak?

Nanna Jørgensen

Nanna Jørgensen

Strategic Lead & Partner

Baggrund om