Case

Djøf

Baggrund om

Djøf henvendte sig i sommeren 2019 til buzzanova med en drøm om at rykke deres marketingstrategi ud af de vante rammer og ind i en ny disciplin, nemlig influencers. Men hvordan kombinerer man en gammel og traditionsbåren virksomhed med en så ny og anderledes form for marketing? I løbet af flere konstruktive brainstorms og mange gode snakke, blev buzzanova og Djøf enige om et kampagnekoncept, der på bedst mulige måde skulle møde vores tre KPI’er; troværdig branding, dækning og konverteringer til sitet. Influenterne på kampagnen var Line Hoffmeyer, Julie Von Lyck og MeriMeri.

Casestudy

Udfordring
Baggrund om
Djøfs mest centrale udfordring lå i, om det overhovedet var muligt at lave en troværdig influencerkampagne, hvor afsenderen var en fagforening? Derudover var det en udfordring for dem at turde rykke fra de mere traditionelle marketingdiscipliner over i noget, der I deres øjne, havde langt flere ubekendte faktorer indenfor outcome, reaktion fra målgruppen, økonomi og så videre.
Løsning
Baggrund om
Løsningen blev tre influencers, hvis historie og uddannelsesbaggrund matchede kampagnekonceptet. Det troværdige match vægtede hermed over trafikken. Vi valgte dog oveni at sende ekstra trafik til content via native ads. Det var derudover vigtigt at influencerne meldte sig ind i fagforeningen og tog aktiv del i deres mange fordele, således deres oplevelse var ægte.
Resultat
Baggrund om
Den lange udvælgelsesproces viste sig hurtigt at give pote. Influenterne deltog alle aktivt i en eller flere af Djøfs medlemsfordele og tog udgangspunkt i denne oplevelse i produktionen af deres content, der hermed blev personligt og troværdigt. Reaktionerne fra følgerne har været yderst positive, og flere har kommenteret direkte på, at de synes, det er et relevant og givende samarbejde

Udvalgte billeder fra casen

Se også vores andre cases

Nanna Jørgensen

Skal vi tage en snak?

Nanna Jørgensen

Nanna Jørgensen

Agent & Creative Lead

Baggrund om