Cases

Baggrund om

Vores arbejde i detaljer

Vi er stolte af vores samarbejder

Baggrund om
 • Nyeste Cases

  Baggrund om

  Squishies

  buzzanova eksekverede i sommeren 2019 en nordisk kampagne for legetøjsbrandet Squichies. Den populære legetøjsdille blev taget af markedet i 2018 efter Miljø- og Fødevareministeriet fandt skadelige stoffer i produktet. Et år senere var Squichies klar til at blive relanceret, efter en ny miljøgodkendelse blev tildelt. Kampagnen havde især til formål at kommunikere, hvordan de nye produktionsmetoder og materialer ikke længere var skadelige. Det krævede et hold af dygtige influencers, der havde høj troværdighed og en skarp pen.

  Læs hele casen Lilla pil Created with Sketch.
 • Vi har testet buzzanova og deres performance alene målt på deres evne til at skabe omsætning på videokampagner. Jeg har været særdeles tilfreds med resultatet. Det er således lykkedes os at skabe en rentabel kampagne, selvom vi har købt ind på buzzanovas native ads 3-i-1 produkt. Derudover er nøgletallene for buzzanova særdeles lovende. Således ligger de blandt de bedste medier (blandt flere hundrede), når det kommer til konverteringsrater fra trafik til landingpage til salg.

  Selvom det ikke indgår i min vurdering, er jeg naturligvis klar over den store indirekte afledte effekt (dækning og overvejelse) der ikke kan måles, men som buzzanovas native ads produkt yderligere har genereret.”

  Baggrund om

  Morten Grothe-Kræmmergaard

  Direktør, Salestring ApS/Coolshop

Jakob Kofoed

Skal vi tage en snak?

Jakob Kofoed

Jakob Kofoed

Senior Client Manager

Baggrund om